Tehnički kutak > Garaža

"New"Runner 50-->172cc

<< < (10/20) > >>

dario007:

--- Citat: boulybox - 27 Siječanj, 2020, 13:08:59 ---Recimo kod dragstera je problem jer je broj u plastifikatu pa kad spjeskaris nema vise broj, znam jer imam doma jednu ramu spremnu za uredenje a neznam sta da radim s njom

--- Kraj citata ---

U toj soluciji je mozda najpametnije rijesenje lakiranje,pogotovo jer se moze odraditi bolje i sa vecim sjajem,a tebi to radi veliku razliku jer se dosta rame od dragstera vidi.Naravno tu oko broja zastitis pik trakom i taj dio ne diras.

Corector-Tak budem i ja zastitio,poheftao serafe gdje su navoji i dao kumu nek to odradi na poslu.Nema on tu kaj puno fulat,tak se rama ne vidi i estetika rame me ne jebe ni najmanje,bitno da nije hrđava.
A cak se sve vise premisljam da ju sam prespricam autolakom i bok.Vidit cu jos...

dacerovs:
Jesi probao spejsovat kiler od Xevo 400??

Sent from my iPhone using Tapatalk

dario007:
Probao sam uglaviti kiler od Xeva 400 kojeg sam posudio za probu od Dacerovsa ,sa unutarnje strane na klasicno mjesto nejde nema sanse,a sa vanjske strane bi to bila teska knapara,jer je vilica opasno blizu i trebao bi rezat plastike.
Radi 6cm vise mi se ne kemija sa tim pa cu najvjerojatnije odustat od te kombinacije.

Hvala i Aragony-u sto je slikao i mjerio kak to izgleda na sklopljene plastike i koliko mjesta ima...

giannelli:
Svidja mi se ideja.

Ja cuvam hladnjak sa ventilatorom od mog bivseg Dragstera 125, za SRKU from DALMEJŠA.

Jesi mislio ventilator paliti na prekidac?

matija84m:
Ako hladnjak od sp 180 sa ventilatorom dobro obavlja posao nema razloga stavljat veci hladnjak i kemijat. :dontknow:

A ramu mozes i sam pofarbat i bit ce super. Jedino ako mislis da ce bit kvalitetnije ako se plastificira. :dontknow:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju