Tehnički kutak > Garaža

"New"Runner 50-->172cc

<< < (12/20) > >>

dario007:
U nekoj među narudzbi naravno od Walkaya su isle isto neke sitnice
Poklopac glave,komplet mehanizam dekla u top stanju,dekl imam i serafi za glavu i poklopac glave OEM.
Tu sam jos narucio 2 seta dihrunga za malossi 172 i dodatno OEM gumicu za poklopac glave.

Dijelovi su oprani,ali imam samo ove slike kako je doslo.

Sad pred novu godinu sam upiknuo i VL16 usis od Malossia,on mi je bio preskupa zelja jos od slaganja NRG-a.
Tu su jos i karburatori Mikuni TM 24 kojeg je Aprilia Top dao po frendovskoj cijeni.Za taj karb sam ja narucio set ler dizni,set igli i set glavnih dizni.(nemam slikano,ali je u gorkom sjecanju,znat ce Matija84m koliko smo cekali paket)
Na Fejsu je naletio i dell 25 sa onom poznato dobrom postavkom koju i Dax fura,pa ce za njega bit dovoljan samo set glavnih dizni M6 koje imam od prije.

Evo ih i na okupu,na ovog Runnera ce najvjerovatnije ici Dell sa nekim manjim airboxom,vjerovatno od Aragonya sa Aprilie kojeg je dofurao na zadnji meet na Kremiću,po sportskoj cijeni,a Nyzvo je donirao novu gumu jer je ova bila ispucala.

Ovdje su i prirubnice spremne,neke skupe od stage 6 jer onih Motoforce za sirotinju vise nije bilo.

Jos sam u potrazi za auspuhom bez kata u top stanju,pa ako nesto namirisite,spreman sam na auspuh dijetu.

zvonkec92:
Rade svaka cast za projekat al na drugoj slici felne fali joj komad  :laughing7: a ovaj TM24 treba da se tokari ma 26 inace nista od čuninga

dacerovs:
Vrhunski, milina za vidjet da su dijelovi tip top.
Stari, polakiraj ramu i idemo serafit, fali mi malo serafanja.
Prije sezone mora bit gotov!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Corector:
Malo po malo i nakupilo se lijepih dijelova, veoma napet i zanimljiv proces koji je pravo ozivljavanje legende u novom ruhu. Ovakav projekt se isplati, jer osim sto predstavlja garantirani gust, a ne voznju od danas do sutra u comfort zoni, taj skuter je unikatan i bolesno pozeljan, vjerujem da se magistrala uzbudljivo iscekuje s novim bolidom.
Volio bih da skine SR2 s trona.

PS i drago mi je sto si odustao od one Peze SF za 70 eura,  na to cudo bez pola rame se ne isplati kaciti BB masinu.

matija84m:
Hahaha vec smo na magistrali ::)

--- Citat: dacerovs - 30 Siječanj, 2020, 10:06:39 ---Vrhunski, milina za vidjet da su dijelovi tip top.
Stari, polakiraj ramu i idemo serafit, fali mi malo serafanja.
Prije sezone mora bit gotov!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

--- Kraj citata ---

Evo pa si kupi novu yamahu :icon_tongue: I sad nenas kaj serafit :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju