Bio u Kfcu, ali jucer.
-Probao kosaru puuunu piletine
, izgorio od grozne kombinacije ljuto+suho, (uz varivo je logicnije da ide ljuto), zapazio visi nivo trulih kostiju.
-Kao za vraga, otvori se prilika i za veceru tamo. Uzeo neku MEGA tortilju, ajde, dobio komadic prsa.
- Izgorjela tortilja kao smjesa pripremljena za 1 takt, sta sad? Rekoh idem uzeti ona 2 cheeseburgera s malo pomfrita.
- Dobio volumen i tesku kvantitetu, zemljice, umak i zacini, ulje, sa okrajcem piletine u kojoj je 70% smjesa za pohanje, a mesa nigdje i ono malo pomfrija. Sjebalo me skroz, zeludac ko fol ispunjen, ali fale mnogi kvalitetni nutrijenti i onda krece gusenje+trokiranje+bacanje greski.
Rezime. Pitam se kada uopce tamo otici? Nakon rucka kao dopuna, iz zajebancije?
140kn za nista, i jos me pece čmarlitos.
A prekjucer sam probao cevape na Krku (bas u Krku), na samom stadionu u sklopu tribina ima buffet "Autogol." Usudio bih se reci da su to najbolji cevosi koje sam ikad probao, socno, mekano, a miris i ukus se osjeca na cesti 100m dalje dok smo trazili po preporuci domacina ulaz, i to bas fino mirisi po junetini. Lepinja se topi, nevjerojatno je mekana i socna. Bio je i Rade sa mnom, veli takodjer da su u samom vrhu i da je probao u Domagoju takodjer odlicne cevose. Iznenadili se do ibera. Nakon toga nije bilo nikakvih gresaka, a smjesa je bila kvalitetnija od ove moderne fensi prevare za idiote i kriplove.