Tehnički kutak > Garaža
Peugeot Trekker
zvonkec92:
Dajko je inace uvijek kraci od onoga kaj pise na njemu pa ga mozda zato i nemre dic do vrha, sjecam se da je suhom na serijskom variu remen iso na vrh bez problem al neznam koji remen je vozio.. Kad variomat drzis u ruci sa poklopljenom kalotom probaj ga trest da vidis jel rolice zveckaju ili se kalota nasloni skroz na njih, to na batini npr oce zveckat.. Peza nebi trebala bit zveketava
matija84m:
--- Citat: Corector - 17 Rujan, 2020, 21:57:19 ---Jbg, kad kupis purejeta ja te necu iskulirat, obecavam, meni je zanimljivo kad netko ima volje i hoce to.
--- Kraj citata ---
To je posteno :notworthy:
Poggiali:
Ispalo je da zveckanje nije radi varia nego onaj mali zupcanik kaj sjeda na zvjezdu ventilatora ima lufta i skakuce... jel to potrosni dio ?
Poggiali:
dugo nisam nis srafio, reko ajd da isprobavam taj Polini vario kad sam kupio novi Bando remen... prvo probam samo remen i manje vise je sve isto, osim kaj sa bandom imam manju krajnju, nekih 3-4km :S
Dayco bi trebao biti duzi po nazivu, ali zapravo je Bando duzi i siri je...
Probao sam onda i sa polinijem, vidi se dokle dize, rolice unutra 9.5g, serijske su 8.5, a dok sam vagao variomate ispada da je serijski tezi nekih 12 g od Polinija jer ima onaj limic... na prvu skuter fino povuce i sve super, ali i dalje ne mogu dobit krajnju koju sam prvo imao od nekih 78kmh, sa polinijem je iso nekih 75... dok se nije ispregrijao po brdima, onda bi slabije iso u brdo nego sa serijskim variom... tak da je moguce da je taj Bando cak gori remen od Dayca :/
probat cu Polini i Dayco, cim se vreme sredi...
inace vidi se da je Bando zasjencan na jednom djelu kao da je po necem strugao i deklo je oznaceno ... a ne dize do kraja.. wtf
zvonkec92:
Ja bi odkupio taj bando od tebe ako ti je visak :) jer imam masinu na kojoj radi savrseno :icon_tongue:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju