Tehnički kutak > Garaža

Peugeot Trekker

<< < (46/53) > >>

Corector:
Pitaj Suhog, ja bi ti pomogao ali sam formatirao memoriju (ne quick format i preko toga sam si sejvao informacije za bitniju masinu) kak to ide s Pezom.

Dayco remen je najveci shit koji postoji, pripazi i na to, remen je totalno drukcijh dimenzija.

matija84m:
Po nekoj logici podloske bi trebale bit za produzit bolcnu kod sirokog remena. Isto kao i kod ostalih variomata.
Morat ces isprobat i vidit sta se događa.

Poggiali:
mene najvise plasi zveckanje koje sad glasnije sa polinijem, pa da se reko ne igram dok nisam nes syebo...
I meni je jedino logisno bilo da se dok je nov i siri remen stavi podloska, da remen ide do bolcne... pa posle mozda kad se stanji se premjesti...

A nis, kad uhvatim vremena, da isprobam... nisam ni pitao koji bi bio bolji vario, polini sam uzeo cisto jer dobim sve u setu, a prvenstveno jer je original vario izbrazdan i pojeden... mozda sam doppler trebao uzet :$

edit...
Suhog sam nesto pitao u njegovoj temi zavilicu, pa me iskulirao, sta znam, necu da smaram vise...

Corector:
Jbg, kad kupis purejeta ja te necu iskulirat, obecavam, meni je zanimljivo kad netko ima volje i hoce to.

Poggiali:
haha, dobro, jos samo to nisam probao xD

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju