Tehnički kutak > Garaža
Peugeot Trekker
Poggiali:
imas za 70kn u kresi :P daj da prvo ja slozim skuter xD
zavrsio sam na 10gr rolicama i za sad ide najbolje ali i dalje nemam krajnju, stavio sam polini bjeli centralni, imam jos i plavi... nigdi ne pise koji je kolko tvrd ? imam i piaggio serijski :/
mislim da bi mi najbolji update bio linearna polutka ili ne znam jel ovaj set ima linearnu ?
https://www.scooter-attack.com/en/product/clutch-torque-drive-kit-107mm-peugeot-kymco-honda-139qmb-sym-74240?vctype_id=13
zvonkec92:
Nije ti to linearna, to je obicna kineska zamjenska polutka koju na motor xu kupis za tocno duplo manje love, kaj fkt u kresi 7 banki remen jer trgovci u mojoj blizini ga cijene puno vise, ak je tak idem sutra po 3 nova odma
Poggiali:
aha mislil sam da je linearna mozda jer se nes pisalo da gy6 ima linearnu..
daj si otvori sajt od krese, pa vidi, bilo je nes na akciji...uzeo sam odma i za relly, on je jos par kn manje... al pazi to nisu oni sa E oznakom kaj su kao trajniji
Poggiali:
jel ovo pre svetlo ?
Poggiali:
odustajem od polinija, pre mala mi je razlika, nesto bolje vuce oko 45-60, al krajnja ista, tak da najverojatnije ide u oglas :/
ne znam sa cime bi podigo malo krajnju, tipa za 5kmh... jel bi lc getriba bila preteska za ovu masinu :/
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju