E sad brisi...
FRANCUSKO SMECE, TEMA STOLJECA!
Nek, nek si docekao na noz, nek si uredio farče. Nek si se istresao!!
Ispala ti leca, pa uredi je i dobro. Imam na Runneru ledicu ni sam ne znam koliko sati rada, kilometara, vibracija.
Na ELJistaru se to sigirno nece desiti, a zbas i sam zasto, pise ti u nastavku...
Jesi li se zapitao zasto se ovo desilo? A da nije mozda zato sto se vozis sa USD vilicom na ovom minusu? Nee kod peze je ta vilica super mekana, uooce nije tvrda kao armirani beton.
Stari, vozis se na wc skoljki, skakuces s tim monociklom kao baustelac s onom pneumatskom stemericom koja je velicine covjeka. Veci i tezi skuteri bojeg balansa su zajebani po tom pitanju zbog USD vilice koja je po ovom vremenu kamencina.
Pitaj se zasto ti je crkla obicna zarulja? Zasto je pukla nit genijalcu francuski??? Pa zato sto taj tvoj kocijaski drlog rastura zglobove na rukama, mozak se okrece kao u rerni kad skacu kokice.
Vidjeti ces s ovom zaruljom da ce ti crkavati, pazi sta sam rekao. Ne budi pi*ka kao svaki put i ostavi ovaj post. Stavi amkrtizer na zarulju, stavi jebeni single arm na zarukju da je amortizira.