Tehnički kutak > Garaža
SR morini 2003
dario007:
https://www.scooter-attack.com/en/product/racing-crankshaft-reinforced-piaggio-gilera-derbi-aprilia-vespa-26094?vctype_id=13
Ova se pokazala dobra i ja bi isao na nju...
luna500rr:
Na skuteru je trenutno 50cc morini original plus multivar, 7g rolice, bijeli centralni i dellorto 17.5...al mi je baš sporo :laughing7:
Danas sam svakako napravio đir od oko 70km i gušta sam mada je dosta hladno vani. Zadnji amortizer mi je banana baš, dolazi mi drugi valjda će biti dobar. Skuter fino vuče i kad uzmem u obzir da je svugdje mogao uhvatiti barem 40, to nije toliko loše za serijalu. Al kad vidim da sada na dionicama gdje ne mogu 60 sam, a ljetos ja i cura preko 80...razlika je nebo i zemlja :drunken_smilie:
Pogotovo otvorenija malo cesta gdje je ograničenje 80, skuter šta ide 70-80 po satu je za izgubit glavu.
Jedva čekam složiti piaggio, nadam se da neće biti velikih kemija oko nosača mašine, za struju bi mi trebalo biti lako.
dario007:
Koliko sam ja gledao kad sam imao Ditecha trebao bi pasati nosac sa nrg-a mc2/3,samo ce masina biti malko vise iza,recimo 2-3cm.Ali ti onda bar pase svaki auspuh.
luna500rr:
ako je samo 2-3cm izbačeno onda nema frke, imam nosače i od mc2 i od mc3 :icon_biggrin:
Corector:
Eto, imas sve. Spomenuo si da ti je propisao amortozer, za Piaggia ne zaboravi sa sirim prihvatom za masinu.
Zanimljivo je kako se kuzi razlika i kad je 1cm na nosacu razlike.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju