Tehnički kutak > Garaža
SR morini 2003
Tomi_ZG:
Remen isključivo serijski,a mali airbox spremi u štek i uzmi veliki trokutasti,taman ima usisnu rupu za 17.5 karb i tiši je nego mali box kad ga preradiš,doslovno plug&play
gavranpero:
Vidiš, i kod mene na je bila isključena uljna, ali na su mi savjetovali da je osposobim, jer se jako slabo podmazuju ležajevi.
dario007:
Mozda mu je bolja opcija ici na Aprilia airbox ako oce da mu to sve izgleda kao kod originala...
Od kiteva u tom budget iznosu bi svakako isao na Airsal jer nudi najvise za novce.Nikasil,leptir ispuh i ne previsoke timinge.Popravili su onu gresku sa lijepljenjem klipova na stup ispuha,tako da definitivno njega,a ima i potencijala za neki jaci spuh i dizanje timinga.
Sto se tice tih auspuha koji se slabo vrte,svakako ces trebati duzu getribu ako zelis da to ide preko 100gps-a...
Ja bi isao u smjeru airsal,zx,17.5 i duza getriba oko 7-10%
luna500rr:
Dakle opet alu kit i jedna karika? Šta cu s radilicom?
Aprilia airbox bih morao potražiti, sada sam se sjetio da ipak imam i jedan trokutasti airbox samo ne znam kakvo je stanje, možda mu koji navoj ne radi u platici ali lako za to.
Još me jedna stvar kopka a to je zadnja felga. Za prvu ruku nek stoji od nrg-a al volio bih od SR-a staviti jer mi ova trokraka ne odgovara.
matija84m:
Ako ides na bacvicu dobra ce ti bit bilo koja radilica za 100€
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju