Tehnički kutak > Garaža
SR morini 2003
Corector:
Nije zbog kompresora, na Piaggiu ista prica traje i traje. Evo sad sam ga istestirao kao cistu serijalu, i ide 78kmh gpsa i zavrti se u iber, treba mu duza getriba. Makar je remen nov, ali nije original nego Athenin, pa vjerojatno i on zeru odnosi krajnje.
gavranpero:
Razlog zbog kog ode dosjed ? Šta je drugačije u donosu na Piaggio ? Znam da je manji na strani magneta, ima li to veze ?
luna500rr:
Ne pada mi na pamet, možda uljna koja je s te strane al nije to valjda neko opterećenje? :dontknow:
U minarellija su najbolje rješeni ležaji (ona priča s grijanjem dijela bloka oko dosjeda na trkaćim mašinama), ali je zato radilica najtanja. Ne možeš imati sve jbg...
Corector:
Nemam pojma zasto ode, jos je taj lezaj veci, al bas se fino rasklapa.
luna500rr:
Danas je ljep i sunčan dan, budem li gotov do 3 na poslu mogao bih se zabaviti oko skutera.
Pregledao sam malo što se nudi za piaggio i mogu reći da imam magareći sindrom jer je izbor jednostavno prevelik. Ali zaista se da složiti fin dugotrajan setup za razumnu lovu. Za početak ću složit samo ispravnu serijalu s auspuhom da ljepo uštelam struju, sajle od gasa, kočnicu, nosač mašine itd...a djelove ću skupljat pomalo sa strane, pa kada bude sve na hrpi složiti gore. Prvo vas molim za mišljenje i preporuke oko setup-a:
Auspuh: imam ZX, kupit cu i motorforce bačvicu
Karb: 17.5ed
Filter zraka: imam mali airbox, ić će novi hiflo filter
Radilica: motorforce ili stage 6 ili yasil, sve su pune polutke i relativno jeftine
Kit: Airsal sport ili DR ili stage 6 streetrace
Polutka: imam MC2 s pomičnom od diteka u šteku, na jednoj mašini mi djeluje i ona veća polutka ne znam jel linearna ili nije
Remen: nemam pojma tu kod piaggia
Variomat: opet ne znam ništa kod piaggia tu
Ostalo serijala, obe mašine šta imam imaju uljnu al na obe je isključena. Volio bih da na mašini što složim ide i uljna u funkciju.
Također ako ima tko šta djelova nek ponudi, neki kit radilicu itd...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju