Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Ne znam sta taj skuter ima da me toliko privlaci. Vjerojatno jer je zabavan.
Vjerovatno zato sto ima ABS,led rasvjetu,potrosnju od 2,5l,puno prostora pod sicem, garanciju 3g,nov nije preskup itd itd
Citat: di.ky.73 - 18 Siječanj, 2020, 16:50:57Vjerovatno zato sto ima ABS,led rasvjetu,potrosnju od 2,5l,puno prostora pod sicem, garanciju 3g,nov nije preskup itd itd svaka cast novoj tehnologiji ja novin skuterima.Drago mi je vidit led svitla i ABS.Šta se izgleda tiče Nmax mi nikako nije sija.Šta se udobnosti tiče zadovoljan san, ali nekako mi je jako trom u startu.
Ja bum sacekal 2028.g. Sigurno ce bit jos poboljsanja Jebes malo sminkice, baza je provjereno dobra.
Ako je iz duča,mozda da si pričekao model za 2020. Dosta je obnovljen. Ista mehanika ali bolje kočnice,instrumen tabla ,far,itd.I zadnji kraj na sliku i priliku xmaxa. Meni najbolja promjena.
Onda super. Za ok novce super skut. U toj klasi,i meni bi bio 1.izbor. Čestitam i zelim puno sretnih kilometara.
Disi Toza kuco stara ognjiste bez zara, jel jos zajebavas ljude? Ne mogu se sjetiti trenutno zasto si me spalio, al znam da sam ti j#bo sve po spisku!!!
Kak je sa zastitom od vjetra? Ja bi neki vizir veci puknuo