Tehnički kutak > Skuter projekti

Cro-Dragster project

<< < (36/44) > >>

Dragster 50:
Tokar je stara iskusnjara, odradio posao. E sad borba dalje.

Dragster 50:
Jutros se napokon uhvatio plastika. Kupio u Pevex-u neku novu kemiju 40-50kn, jer Desol nisam mogao naći, i kad sam ga našao, cijena mu je bila oko 90kn.
Preporuke svima koji misle raditi na plastikama, samo ga treba baš jako protresti, nikad sa boljim sredstvom za skidanje boje nisam radio.
Plastike premazane, skinuta boja, i onda sam sa brusilicom, 320 odradio dva kruga šmirglanja. Oprao sa kuhinjskom mrežicom, i opet brusilica, pa ručno opet sa 320. Trebat će se tu još malo šmirglati, pa ću ganjati slobodan dan za baciti koju ruku filera.
Plastike ću nositi na farbanje, ovaj put drugom majstoru.

Dragster 50:
Još jedan pokušaj dok je mašina dolje. Stavljen drugi usis S6 Viton i Doppler distancer, lamele zamjenio sa Polini karbon 0,3mm kao i uvijek.

Bar ne odustajem od ovog karburatora 😁

Dragster 50:
Montiran kotač, mašina napokon stoji ravno. Opet sam napao plastike, da što više napravim dok sam na godišnjem. Nadam se da bi ih mogao završiti do kraja tjedna, i odnijeti na farbanje. Naglasak je na "nadam se".....

Dragster 50:
Sve sam prebacio u drugu kuću, gdje sam si nedavno sredio ovu buksu. Filer odrađen malo deblje, od sutra šmirglanje. Već sam pripremio, krenut ću sa 240, 360, pa vodeni 400 i 600. To bi trebalo biti dovoljno za farbanje.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju