Tehnički kutak > Skuter projekti

Cro-Dragster project

<< < (35/44) > >>

Dragster 50:
Drangulije došle, bar dio za sad. Ovo je neki plan kad se odvozi iduća sezona, malo usporedbe radi.

Dragster 50:
Maloprije došao paket, Polini filter 90°, anlaser i senzor temperature. Više se ne lomi prirubnica, nit filter udara u ramu, a i karburator je u normalnom položaju, jedan problem riješen.
Boju neću komentirati, dobro da nije roza sa šljokicama, sva sreća pa se ova zaštita, a i sami filter može zamjeniti.

Dragster 50:
Nakon više od 3 tjedna sam nastavio sa radom. Prednji dio opet rastavljen da se stavi crna plastika i far. Iznenadio sam se da je iz prve upalio. Sa novim anlaserom ista stvar, vrti ali ne pali, možda je malo i akumulator prazan. Nogare nek stoje za kasnije.

https://www.instagram.com/tv/CmCEAOeIecD/?igshid=MDJmNzVkMjY=

Dragster 50:
Evo da i u temi bude evidentirano. Odustajem od Polini CP 19 karburatora, ne može se montirati bez kemije i šabanluka. Sutra naručujem novi Dellorto 17,5 iako mogu skinuti sa Malossi mašine, ali neka novog, duže brezone zbog spoja orginal airbox-a. Mašina se skida, sređuje se spoj za centralnu nogaru, i idemo dalje.

Dragster 50:
Danas došle neke novotarije. Dva kompleta naljepnica za Dragster iz dva različita izvora, samo da usporedim kvalitetu sa onima koje ja radim. Gazišta koja sam vidio prije 4-5 godina prvi put, i koja već predugo hoću na Dragsteru. Tek sad se odlučio kupiti, zbog cijene, shippinga, i poreza.
Ne vjerujem kako je ovo je#ački odrađeno, definitivno jedna od dražih stvarčica, ali i košta.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju