Ostalo > Razne offtopic teme :)
Hrvatska posta je u teskom kur*u
Corector:
--- Citat: Tihich - 14 Siječanj, 2020, 15:43:11 ---Ja sam od crvenog križa dobio medalju za 75 davanja, poslali je poštom i vidi se da ju je neko otvarao jar je bila jako nemarno zaljepljen paket sa salotepom.
Vjerojatno su mislili da je nakit ili neka vrijednost. Nisam bio doma kad je poštar donio paket a nije mi se dalo ići u poštu.
--- Kraj citata ---
Svasta, ako je medalja poslana iz Hrvatske, onda ti je nisu smjeli otvarati.
Tihich:
Poslana je iz Zagreba jer nisam mogao osobno preuzeti, a kutijica je slična kao od nakita pa su mislili zamračit.
balki:
Kaj su rendgen dobili u novoj sortirnici pa bolje ciljaju kaj ce maznut?
Tihich:
Kutijica ja bila u papirnatoj vrećici i da se opipat otprilike kaj bi moglo bit, tako vjerojatno rade sa svim paketima kad posumnjaju da bi moglo biti kaj vrijedno.
Ako i stvarno je nešto vrijedno uvijek se mogu izvuć da se paket negdje izgubio a dok istjeraš pravdu s njima krepaš od starosti.
ivano_007:
--- Citat: dario007 - 14 Siječanj, 2020, 13:42:37 ---Za povrat dijela novaca ne zelis ni cut,odnosno nemas novaca kako si rekao,ali meni je to isto.
--- Kraj citata ---
To je daleko najjača izlika "nemam ti novaca za vratit" ;D rekao bi čovik kad ovako gleda sa strane da bi umrli od gladi da im nisi tad uplatio novce. A ustvari svak ima 1000kn sa strane (ili bar 99% njih), da se ne lažemo. I može još sigurno koju tisuću posudit od rodbine, prijatelja... al jbg., izlika "nemam novaca" je jednostavnija.
Zato ja kad nešto kupujem od nepoznatog, tražim 100 slika, 5x zovem čovika na mobitel, dosadan sam. Priznajem.
Volim znat do u detalj šta točno kupujem. Isti sam takav kad prodajem. I najmanju greškicu kažem... slikam, nije mi nikad problem rastavit... dok u drugu ruku ima ljudi koji prodaju smeće s opisom u oglasu "malo korišteno", "ko novo", "vozi još 20t km sigurno"...
Ne ljutim se kad kupim smeće, a kad mi je čovjek fino rekao da je smeće. Ovako kad ti neko nešto proda kao "odlično stanje", a ustvari je smeće, više se osjećaš prevareno, nego šta je čoviku bitno do tih 500-1000kn koje si izgubio. Novci dođu i prođu, zaboraviš kroz koji mjesec na njih.
#izdržidario
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju