Ostalo > Razne offtopic teme :)
Hrvatska posta je u teskom kur*u
dario007:
Sta nisi ispostovao,tocno ono sto se ne vidi na slikama,a podrazumijeva se da kazes kad prodajes.
Unistene staze variomata-za u smece
Ventilvar provrtio-za smece
Raspadnuta perforirana cijev auspuha i udubljen na dva mjesta,koja se nisu visdjela na slici niti si spomenuo-za smece
Puknuta plastika koja dode oko magneta-nije veliki problem,ali trebalo je spomenuti.
Unistene peraje ventilatora jer je strugao po necemu-za smece
To je ono kaj sam vidio u 3min
Ostalo nisam ni raskapao,a vjerujem da to nije sve.
Blok je puknuo i nisam rekao da si ti kriv,al da se mogao zamotat u neku staru deku ili karton mogao se,jer je poznato da se nabacuju i sutiraju sve.
Ti si samo rekao" ja nisam gledao te dijelove" i to moze popusit samo netko tko nema zdravog razuma.
Za povrat dijela novaca ne zelis ni cut,odnosno nemas novaca kako si rekao,ali meni je to isto.
Blok bi platio,jer je blok bio dobar i nije tvoja krivica i nisam ni trazio da vratis sve novce...
Nema veze,nebu Dario propao za 200-300-700kn,ali ja na taj nacin ne poslujem,pogotovo ne sa nekim ko je na ovom forumu i za kog smatram da je okej lik.
Eto toliko od mene...
Ps.i dekl nema cijeli mehanizam,fali mali zupcanik
A na drugi auspuh nisam pristao jer mi ne treba auspuh koji je u gorem stanju od ovog.
PchelaUbica:
Vidio si sam da je prijenos bio slozen na bloku i da nije dirano uopce i skidano. . Mogo si trazit da skinem i provjerim uopce nebi bio problem jer imam i drugi set prijenosa i za koji sam ti također reko da ti ga mogu dat s drugim auspuhom, auspuh nije raspadnut iznutra i to sam ti snimio . Samo treba usarafit zastitni lim na njega a ima 3 lima sastrane. .da bi ti na kraju pljuvao po forumu.
dario007:
Drugi put dijelove koji su za smece baci u smece,a nemoj uvaljivat nekom drugom da spasis svoju lovu,pa te onda nitko nece prozivat na forumu.
Ja sam trgovao sa 30 ljudi sa ovog foruma,a van njega i vise,pa eto nitko me nije prozivao i pljuvao po forumu,a ni van njega u vezi dijelova.
ivano_007:
Promijenit naziv teme u "članovi foruma su u teskom kur*u" ;D
Tihich:
Ja sam od crvenog križa dobio medalju za 75 davanja, poslali je poštom i vidi se da ju je neko otvarao jar je bila jako nemarno zaljepljen paket sa salotepom.
Vjerojatno su mislili da je nakit ili neka vrijednost. Nisam bio doma kad je poštar donio paket a nije mi se dalo ići u poštu.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju