Ostalo > Razne offtopic teme :)
Hrvatska posta je u teskom kur*u
aragonY:
Koji bezobrazluk covjece.
Zar nemate kod vas neke privatne brze poste kao u Bosni sto postoji Euro express, A2B, X-express, AKS i sl.?
Skoro mi je momak slao set amortizera sa oprugama za moj auto iz Čapljine (teški jug države) do moje adrese (teški sjever države). Težina paketa je nekih 25kg bila i postarina izasla cca 80kn, stigne u roku 24h. Nikad nikakvih problema sa ostecenim paketom ni kasnjenjem ni nista. Preko drzavne pošte se desavalo da paketi kasne po par dana ali sada su se malo uozbiljili i doveli u red taj svoj sistem pa je usluga skoro pa na nivou ovih privatnih firmi.
Dvije gume za auto mi jutros stigle, postarina cca 35kn. Ovo kod vas je stvarno bezobrazluk, ako postoji neka druga opcija ja bih na vasem mjestu sa uzitkom odbijao koristiti usluge te đubretarske pljačkaške pošte. :sad1:
Corector:
U Bosni posta funkcionira odlicno! Uvjerio se osobno, divio se kako to fino funkcionira, a ljudi nisu toliko razvaljeni, a sve duplo jeftinije?
Da ima dobra alternativa nebi bilo ove teme.
Radje cu dat vozacu busa nego njima, cim prodje ovo vrijeme pogotovo kad nekom svom svako malo nesto saljem, ta posta ima da izbije gro para i jos nisu od rijeci ni po dolasku po robu, ni po isporuci, a vole igrati Americki nogomet s paketom.
dario007:
Problem kod nas je sto nijedna druga posta nema slanje pouzecem,tako da se ljudi boje zajeba ili nezz cega.Da drugi uvedu takvo placanje,posti bi se srozalo poslovanje za 90%,jer ne vjerujem da postoji netko zadovoljan sa njihovom uslugom.
dario007:
Popakirat cu im glomazni otpad i narucit kombi da dode po paket i posaljem nekom poznatom na adresu koji paket nece preuzeti normalno.
Onda nek si jebu mater sa svojim paketima,otkupninama i dostavama...
matija84m:
Po mogucnosti ih poslat na adresu u dubrovnik :laughing9:
Pa neka se vozi dva dana :icon_tongue:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju