Ostalo > Razne offtopic teme :)

Hrvatska posta je u teskom kur*u

<< < (21/45) > >>

matija84m:
Evo stigao mi danas paketic sa najskupljom postarinom.
Procjenite sami.

Nestandardni format!!!
Gamad bezobrazna nabija cjenu. Stigla mi je guma. Pa od kada se za gumu placa kao glomazno? U posti kazu da se mogu zalit ali nema smisla. Opalili mi postarinu od 154 kune. Iz zg u ka.

3alfa3:
Prekjucer narucio 4 litre ulja iz Samobora, danas hp dostavio. 49kn dostava. Ok, skupo, al doslo jako brzo

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

PchelaUbica:
E moj Matija, tako sam i ja poslije nove godine slao auspuh zamotan u stretch foliju bez kutije, dostava bila 160kn .
Isto sve.   "nestandardni paket" , da je bio u kutiji nebi bilo ni 100kn , puno sam i reko

Corector:
To ti je paket 24.

Lansirali su ga u pravo vrijeme, sad mlate pare ko nikad.

Moram priznati da jos nisam vidio ovakvu EXTREMNU postarinu s obzirom na robu, rekordi su poceli padati jer sam 4 auto gume 16" s alu felgama platio 200kn iz Dubrovnika.
Mislim da je caka u tome sto je guma trebala ici u kutiju jer je stroj rekao da je to nestandardni format.

Najjace mi je kad kazes nekome da ti posalje paket obicnom postom, a njega tipično utrenirano obrade na posti i nagovore ga na paket 24 i jos stave onu najraniji dostavu u 4 ujutro s GSXR-om pa ti postarina bude vise nego sto mozes zapiti. A isti k**ra*, napisao ujutro ili do veceri, u vecini slucajeva dodje prije podne.

Na zalbe zaboravi, to jos nitko nije dobio s postom, zalim sto bar nisam pljusku opalio kad sumi sisli oni čmrljavci odozgora, jer su me ucijenili da necu uopce dobiti zgazeni paket ako ne platim povratnu postarinu (+vec sam platio odlaznu). Sljedeci put kad mi ne budu htjeli vratiti moj zdrobljeni paket (I JOŠ TE TRAŽE DA PLATIŠ ŠTO SU GA ZDROBILI, JER I TO SE PLAĆA), samo cu ga ladno oteti i otici doma.

Toliko o ekologiji i stednji suma i papira, nabijem ih sve na k**ra* g#vn# kapitlisticka!
PS sad se bojim narucit gume, znaci 4 gume 617,40kn dostave, i zaokruzi na 650kn sto ostavis postaru je ionako dobiva mrvice s obzirom da ne skida nogu s gasa do poda, i baca svaki put skripe kad odlazi, a bogami i kad koci...

matija84m:
A na racunu jasno pise. Da nema ove 93 kune dodatno paket bi kostal 61 kunu sto je i ocekivano, ali ovako uzas.
Da sam znal kaj me ceka otiso bi sam u zg po gumu.
Covjek kad je slao nisu mu nista rekli da ce to bit takav paket i da ce toliko kostat.
Postarina 150% skuplja od gume.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju