Ostalo > Razne offtopic teme :)
Uređenje radione/garaže
Tomma:
Ide to polako. a da sam vidio prije temu,ili da si rekao mogli smo i srediti popust za Salamander,to mi od frendice tetak drzi tu firmu. A ako ti treba izolacija,imam kamene vune pun k,stoji mi doma i propada...To si mozes staviti ispod knaufa,debela je 5cm....Samo su neke mokre,trebaju se osusiti....Ima cijelih kocki oko 1000x500mm, i polovica nekih...Sve ti poklonim :)
dario007:
A jbg,kasno je,jutros u 9h sam sve narucio i platio,medju tim i mineralnu vunu.
Ali svakako hvala za gestu.
Sutra popodne bi materijal trebao doc,pa lagano startamo.
Na kraju sam se predomislio jer sam pricao sa par ljudi koji su u tome i znaju dosta toga.Proucavao sam i ja po Youtubu i netu i odlucio napraviti sve po ps-u,sa najlonima,vunom i profilima.Razlika u cijeni je 100e,a zelim kad se slozi da to bude to.Uostalom sa izolacijom cu se lakse ugrijati zimi i bit ce ugodnije ljeti.
Hvala Daxu na savjetima i pomoci oko popisivanja stvari i usmjeravanju sta mi treba i kako racionalno naruciti.
Mislim da sam sve do zadnje sitnice narucio.
Naravno otisao sam i u MAR-MIR po jos zice,knauf kutije i one brze spojnice,tako da se i taj dio moze odraditi.
Nabavio sam i palete,jer su mi ovi htjeli 240kn za paletu,a to nedam.Tak da sutra i palete moram dopeljat doma.
PchelaUbica:
Svaka cast Rade na poslu, sve pedantno nema sta.. Ja jedva cekam slike gotove radione. Bit ce vrh. A i ti ces negdje biti zadovoljan :) samo naprijed
Koja je kvadratura prostora uopce?
I oces li molim te okaciti ono sto si pricao (neki forum), meni se jednna supa isto oslobodila pa da malo krenem proucavat :)
zvonkec92:
Pcela
https://www.garagejournal.com/forum/
dario007:
Komplet garaza je 6x6m i podijeljena je na dvije prostorije unutarnjih mjera 5.7x2.7.Ispred je jos nadstresnica takodjer 6x6,odnosno za parkiranje dva vozila.
Znaci uredjujem jednu prostoriju od 15.4m2
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju