Ostalo > Razne offtopic teme :)

Uređenje radione/garaže

<< < (3/25) > >>

matija84m:
Opaaa
Vec vidim kako se gus cilindri tokare :icon_thumright:
Turpijanje krece na najjace :icon_tongue:

Corector:
Jel to veliki ili mali tokarski? Ili pak srednja velicina?

jurkec:
Dario za DIY radionu ti bude ova kombinacija s knaufom prva liga, samo rokaj. Kad vec sve pa i to pedantno delas pukni puc špagu na pod, dobro odmjeri i kreni da imas sve kak se kaze u vinklu, lakse je za krenuti s plocama i ravnije na kraju ispadne. Sebi sam tako u garaži knauf ljepil na dva zida i jedino di imam zamjerku je kaj su mi na nekim spojevima nakon godinu dana, vertikalno ispucali spojevi ali kak je to garaža ne dira me previše.
Na rogove sam sarafil osb ploce 12mm jer mi se nije dalo zezati sa profilima za knauf, između rogova stavil vunu i preko svega prije ploca neki najlon kao parna brana tak nesto. Ak trebas kaj od alata samo viči :headbang:

dario007:
Kum je dosta u toj građevini,u sve se petlja,pa zna dosta toga.Radili smo terase kod mene.Plocice,zidove od ytonga,cak i fasadu i sve je top ispalo,tako da ne sumnjam u njega.Ja se bas sam sam necu upustat,niti fizicki mogu plocu drzat iznad glave i serafiti...

Mi cemo knauf direktno u grede serafiti,iako nije po pravilima struke,ali to je samo garaza.Idu folija i kamena vuna izmedju greda.

Hvala kaj si se ponudio,imam sve od alata,jedino srauber moram posuditi od Daxa.
Vec se i Matija84m ponudio da stolariju slozi,hvala mu.Budemo to kum i ja rijesili.
TomiZg je linkao neki strani forum sa garazama,pa sad proucavam sta ljudi rade.Ako kog zanima postavit cu link.

Jurkec slobodno slikas garazu pa ubacis da vidim kako izgleda ovaj dio plafona koji je u osb plocama...

jurkec:
https://imagizer.imageshack.com/img921/292/KAqVcs.jpg
https://imagizer.imageshack.com/img922/8838/ZUIJ24.jpg

Nisam ni ja sve sam radil te ploce pogotovo jer ih je teško samom drzat i posarafit na plafon, puno mi je u svemu tome pomogao bratic koji bolje kuzi te građevinske poslice

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju