Tehnički kutak > Tuning skutera

JetForce C-tech ispusta brdo cudnih zvukova

<< < (2/7) > >>

SF2 Freak:
.

Franko_elf:
Kada sam prije par mjeseci kupovao skuter nisam znao o njima prakticki ništa, stari od frenda se kao javi skuterima i pitao sam jel ima za mene koji, i bio je kao ispod cijene u odnosu na ove na njuskalu pa sam ga uzeo i zajebano se, razlog prvi zašto je zaribao je to da je neko prije zablindirao pumpu za ulje i sipao mješavinu a on mi to nije rekao mo dobro. Znam da na skuteru ima brdo ulaganja i to sam već prihvatio. Sad jel mislite da bi ja mogao uz pomoc interneta foruma i tako sam ići raskopati taj prijenos da vidim šta se događa s njim ili bolje da neko strucan to ide raditi?

Inace plastike na skuteru je farbao neki debil gori od mene i nez kak je uspio boju tak sjebat, to će morat sve na lakiranje i jos cu sipat  silikona da zamjeni kopce  :happy6: . Nemrem reć koji su dijelovi dok ga ne raskopam.

SF2 Freak:
.

Franko_elf:
Jel m možeš možda preporucit nekoga iz zagreba ko se kuži ili tu sa foruma koji bi htio meni to poslozit kak spada?

PchelaUbica:
Mrale sve se moze kad se hoce. Jedino sto trebas je alatt. Udarni odvijac i ostalo
Youtube. How to change variator, how to change clutch.
Itd itd. Sve gledaj i uci

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju