Tehnički kutak > Tuning skutera

JetForce C-tech ispusta brdo cudnih zvukova

<< < (3/7) > >>

Corector:
I ono najbitnije treba. Vrijeme. Vrijeme koje gubis na skuteru, danas se ne isplati ni samom sebi.

zvonkec92:
nisi mogo odabrat gori skuter kao "prvi", znaci do sad si ulozio kolko para u taj skuter? 3 za njega, 2 za popravak kod ovog cigana koji nije nis napravio a uzo ti pare, rega oko 700kn. Za te novce si mogo imat10x bolji skuter, ja bi na tvom mjestu to probo uvaljat dalje da bar nekaj love vratis i za sljedeci skuter biraj malo pametnije

Franko_elf:
Meni je taj JetForce iskreno najljepsi skuter i da uzmimam novi opet bi ga uzeo, ali neću ga sad ic prodavat kakav god da je, barem mi ga niko neće htjeti ukrast tako ruznog.
Nemam baš nekog alata za birat tako da će neko drugi to ipak odraditi, javili su mi se neki ljudi već sa foruma pa ću se sa njima dogovoriti, stavljati cu update kako će to sve teci

PchelaUbica:
Bas to . I ja sam se opeko s prvim skuterom tako za dva soma. Ali nisam iso kod majstora i bacao pare. Vec slozio preko foruma i yputubea koliko god sam mogo i iso je fino (srka www) ali plastike u banani bile, sjebane do ibera. Sic bio izljepljen izolirkom i takve fore. .  Rego ga i Stavio na njuskalo i vratio iste pare ... A ti jos uzmes peugeot. Marka gora od baotiana

SF2 Freak:
.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju