Tehnički kutak > Tuning skutera
JetForce C-tech ispusta brdo cudnih zvukova
Franko_elf:
Uglavnom, ovo je moj roman/rant o mom prvom skuteru, a i trebam dosta savijeta u vezi njega. Kupio sam ga za 3000kn ne registriranog, vozio je al je na fergicu curilo gorivo i plastike su u derutnom stanju baš sve. To je vjv bilo jako glupo al dobro. Dopeljao sam ga doma na prikolici i 3 dana sam srafio po fergicu dok nisam skuzio da je osovina po kojoj se mice plovak iskocila iz svoga utora, a to nisam vidio jer je taj dio bio ispod dihtunga. Ugl ja presretan rjesio problem, sipam lijepo ulje i bengu i idem se vozat pa gradu, bilo je jebeno dok je trajalo :( . Nakon 31km mi se ugasio na slavonskoj na semaforu i ja ga odgurao sa strane i pokusavam ga upalit, i on pali ali radi na pola gasa i nece više povuci, nakon nekih 10 min je zaribao. Ja sam tada pao u depresiju i otiso sam u najblizu birtiju. Sutra sam sav sjeban se vratio po skuter i odgurao ga 3km do Moto Magdica koji je za cudo radio u subotu al je reko nešto otprilike ovako kad je vidio skuter 'Prokleti francuzi j#bo mater ko je iso po ovom kemijat ja ti to ne bi slagao otpeljaj u moto krešu oni kazu da imaju originalne dijelove za njega kao' ali mi je dopustio da ga parkiram kod njega dok se ne snadem za mehanicara koji ga zeli radit, njegova procjena popravka je bila 2800kn. Onda sam preko kolege sa posla za par dana cuo za mehanicara iz kozari bronxa koji se kuzi u skutere ali inace radi aute pa sam odlucio okusat svoju srecu kod njega. (Covjek radi kod sebe doma u garazi) .I tako ja unajmio kombi od trnja do bronxa ispao me 250kn i otpeljao sam mu skuter, odmah mi je rekao da cu morat cekat da dodem na red i tako je i bilo. Nakon mjesec i pol sam dobio poziv da je rastavio skuter i da su se razletili lezajevi radilice, to mi je bila dobra vijest jer je to navodno bolje nego kad ti zariba klip, nasli smo se i dao sam mu 2000kn unaprijed, za 2 dana me zvao da je skuter gotov. Covjek mi je za 2000kn slozio mašinu (reparirao radilicu klip i sve to kaj tereba vec) i kupio nove gume dunlop scoot smart i mislim da je to dosta povoljno. Na skuteru je ZX ali kad ga je otvorio sam saznao da ima i malossi multivar
E sada krecu moji problemi, skuter je i prije nego je zaribao u vrijeme voznje ispustao brdo cudnih zvukova a i delje to radi, nije do masine jer je detaljno ociscena isto kao i auspuh ugl ima jako puno cudnih zvukova, zatim kada krece pocinje se tresti lagano a isto tako ima veliku rupu izmedu starta i dok pocne posteno vuc, vidio sam da ima crvene oprugice na multivaru i kolko sam skuzio to za serijalu je prejako, pa to moze biti jedan problem. drugo skuter jedva poteze 75 a do 60 ubrzava ko lud, ne znam kakve su rolice gore ali kada skuter prede brzinu od 70 pocne zujati i tresti se lagano i imam osjecaj kao da vozim avion, imam dojam da se nesto u njemu pocne jako vrtiti kada se to dogada i kad se to pocne jako cut dobije cak i snagu i potegne preko 80,
e sad radi svih tih zvukova mislim da se nesto u njemu (u prijenosu) razletilo i jebe ga,ali on i dalje vozi. Trebam savijet sto napraviti i kome se javiti da se kuzi u jetforce da mi moze nastimat prijenos i to sve?
SEMPEX:
Probaj popisat sve djelove prijenosa tocno. Multivar nema federe.
Uz zx treba određena gramaza rolica u multivaru , tvrdoca federa u kuplungu i velicina dizne u karbu. Napisi koji centralni feder imas i dimenziju remena.Sve postavke karba i koji filter zraka. Ak napises sve te velicine i dimenzije ,lakse ce ti i odgovorit oni kaj se kuze u peugeot. Da na svako drugo pitanje ne kazes ,neznam.
aragonY:
Malossi multivar je variomat (onaj krug u prenosu sto je naprijed) a nazad ti dođe kvačilo na kom si vidio crvene oprugice te preko njega zvono.
Ovo tvoje "brdo cudnih zvukova", "nesto se trese poslije 70 i imam osjecaj da vozim avion", "kad se pocne tresti kao da dobije snagu" nama ne znaci nista.. moras barem snimiti video da čujemo sta se desava.
Ali ako ces iskreno, po ovom sto si napisao, kupio si kotrljajucu poluraspadnutu nakupinu zeljeza i abšisalih plastika. Nije to naravno nista sto se ne moze rijesiti ali da bi se rijesilo i popravilo trebati ce ti i zivaca a i novaca.
SEMPEX:
Što je,tu je. Al zašto nisi dao jos tih 2250 i za 5250 kupio sasvim ok jet? Nemoj me krivo shvatit,al mislim da se ne kuzis bas u skutere a riskirao si sa kupovinom tako nečeg nepotrebno. I to sad jos u prosincu pred minuse. Stpljivo samo. Jednom kad bude gotov,bit ces ponosan i imat super skut . 🤞🤞
Corector:
Bog te j#bo, bolje 1 godisnje izmjenit lezaje za 2 soma, nego mjesec dana crvarit :D
Vidio sam tog Jet Forcea, dugo je stajao, jos se cudim kaj ce skutercic tamo pa od toga se ne isplati dan gubit, ako mi si mudar jer ovaj drugi nije.
Ti si jedan od onih pacenika koji ie istresao par somova i opet ima grobinu, i spusiti ce jos toliko I NIKAD, NIKAD NECE IMATI POUZDAN SKUTER. Nemoj se uvrijediti, necu ti reci da si idiot, ali ovo je idiotizam radit cim si prihvatio ponudu od 2 soma, u startu si pojeo g#vn% s tim teskim kramerajem, za 3 soma razjebana peza s masinom i plastikama, to je za rashod, a ne za krpanje i voznju.
Kolega s posla ti je igrac, ne bi me cudilo da je podmazan :D
Ok, dosta realnosti, tako i treba biti.
Kaj se tice tog skutera, dakle bio je kod majstora, inace sam vidio takve grobine i na njima imas tisucu detalja za izmjeniti, i sad mislis da ces nesto napravoti prek foruma? Baza ti je trula, recimo da nemas nista originalno, zdrkano je ono na sto ne bi nikada pomislio, i takvo sto da se popravi, ne da je nemoguce, nego je prakticki nemoguce u zivo dovesti u red jer trazi puuuno vise vremena od skutera u izvornom stanju, a to kosta toliko da je neisplativo.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju