Bog te j#bo, bolje 1 godisnje izmjenit lezaje za 2 soma, nego mjesec dana crvarit
Vidio sam tog Jet Forcea, dugo je stajao, jos se cudim kaj ce skutercic tamo pa od toga se ne isplati dan gubit, ako mi si mudar jer ovaj drugi nije.
Ti si jedan od onih pacenika koji ie istresao par somova i opet ima grobinu, i spusiti ce jos toliko I NIKAD, NIKAD NECE IMATI POUZDAN SKUTER. Nemoj se uvrijediti, necu ti reci da si idiot, ali ovo je idiotizam radit cim si prihvatio ponudu od 2 soma, u startu si pojeo g#vn% s tim teskim kramerajem, za 3 soma razjebana peza s masinom i plastikama, to je za rashod, a ne za krpanje i voznju.
Kolega s posla ti je igrac, ne bi me cudilo da je podmazan
Ok, dosta realnosti, tako i treba biti.
Kaj se tice tog skutera, dakle bio je kod majstora, inace sam vidio takve grobine i na njima imas tisucu detalja za izmjeniti, i sad mislis da ces nesto napravoti prek foruma? Baza ti je trula, recimo da nemas nista originalno, zdrkano je ono na sto ne bi nikada pomislio, i takvo sto da se popravi, ne da je nemoguce, nego je prakticki nemoguce u zivo dovesti u red jer trazi puuuno vise vremena od skutera u izvornom stanju, a to kosta toliko da je neisplativo.