Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Do Lisabona s 50tkom?!

<< < (5/15) > >>

DukiMaster:
Put ce biti dug ali meni je svejedno ocu doc tamo za tjedan ili mjesec dana :D Ionako mislim couchsurfat  / kampirat na putu do tamo tako da i ako se negdje zadrzim duze od predvidenog nema frke (ionako mislim razvuc taj trip na godinu dana tako da imam vremena za sve). Otkaz bi dao na stalnom poslu jer ovaj zivot kuca poso poso kuca ko u Ekremovoj pjesmi mi ide na jetru tako da se mislim financirat iskljucivo preko fundrasing kampanja a smjestaj ne bi placao nego kako rekoh, couchsurfing i kampiranje na divlje :D
Cak se nisam ni mislio vracat u Hrvatsku nakon godinu dana al sam zaboravio da registracija vrijedi godinu dana a regat u drugoj zemlji ne znam dal se uopce moze a i ako se moze ne da mi se s tim bas zajebavat.

Znaci sad je stanje ovakvo pežo sf2 : minarelli 1 : 1

Cekamo daljnje prijedloge i savjete :D

P.S Ako se netko pita zasto se uopce bacam u ovakav pothvat samo cu reci, lako je kupiti motorcinu od 1200 cc i s njom ic u razgledavanje svijeta, treba ovo odradit s 50tkom i da bude za pamcenje.

P.P.S U planu je naravno i otvaranje travel bloga, posta cu kvazi putopisac mozda me netko na kraju i bude sponzorira. :D

zvonkec92:
Jos jedan glas za minarelli, pouzdaniji je od peze 100x samo treba prenos dobro slozit i nemas brige, ponet remen ili dva rezerve a i nadam se da znas bar nesta oko mehanike da si mozes sam otklonit neke sitne kvarove ako ih bude i zamjenit remen ako pukne. Sta fali tom reliju koji imas, jel na prodaju?

DukiMaster:
Nisam baš nešto educiran oko popravaka, valjda će bit mehanicara po bijelom svijetu 😁

Ma joj to ne želim prodat ni najgorem neprijatelju hahaha

PchelaUbica:
Uzet ce zvonkec to nemoj ni sumnjat :D

Corector:
Majkemi razmisljam da tripnem u tom smjeru s tobom, jer ove godine su frcale iskre u tom smjeru, a Stelvio je odradjen. Ovo je raritetna prilika i evo ja ti garantiram da cu s tobom tripnuti barem do Italije kao miniimalni djir koji drapnem u jednom danu.

Ako si visi od 180cm, na Speedfightu ce ti koljena biti iznad straznjice i sve neravnine ce ti ici direktno u kraljeznicu, tako da se nemoj zajebavati s tim, jer noge su jako bitne za preuzimanje stresa, a noge su najjace. Ja vozim Elystara, ko fol udoban, a velik skuter, navikao sam tripat, ali taj izvrsava takvu silovacinu i nabijacinu u lumbalni dio da je to jako neugodno i ostavlja akutne posljedice u vidu boli ako se provozam vise od 100km u susu.

Suhi je nabijen ko pitbull i ima triperskog iskustva, ali svejedno se zalio nakon tripa s Bumbarom (Vivacity) pa taj mali medjuosovinski razmak i tvrda USD vilica raskine normalnog covjeka, to drndanje te doslovno rastrese i razvali. Puno doprinose i tvrde gume, tko je presao s ljetnih na zimske gume na autu, upravo to se osjeti i na skuteru.

Treba samo fino masinicu slozit da moze 70gpsa odrzavati i to ce biti dobro.

Ako se odlucis na purejeta, ja cu ti sve pripremit i detaljno pregledat da si bezbrizan. A dovoljna ti je i mrtva serijala s odblokiranom mapom, od priprema imas: svijecicu-remen-klizace-centralni feder. Najmanje vremena oko stele.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju