Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Do Lisabona s 50tkom?!
DukiMaster:
Ej zanima me dakle što vi mislite kojom 50tkom bi mogao povući put dug skoro 3000 km Hrvatska - Portugal? Nemojte mi govoriti da sam lud to već znam :icon_biggrin:
Dakle, okvirni plan mi je otići do Lisabona, tamo negdje volontirat ostati neko vrijeme, vozat se kroz Španjolsku također jer me i ona zanima eventualno ostat tamo i vratit se u Hrvatsku nakon cca 1 godine ali kroz Francusku Belgiju Nizozemsku, Njemačku i tak neku duzu turu. Otvoren sam za prijedloge, savjete i sve to 😊
Corector:
Auuuu, ovo je visi nivo, o tome sam i ja razmisljao nakon cistokrvnih tripcina, spojiti sve u jedno, definitivno vrhunsko iskustvo.
S obzirom da ti ovdje voznja nije primarna, proci ces kroz tko zna kakve ciganluke, i da mozes mirno spavati (najbitnije), preporucio bih ti neki zracno hladjeni skuter koji se kod nas nabavi za 2, 3 soma.
luna500rr:
Ja se slažem, bilo koji zračni nabavit za 2-3 soma (ne kinez) i lupit servis malo bolji, vamo ga vozat parsto km da se vidi da je sve sjelo i to je to :icon_thumright:
PchelaUbica:
Ima covjek rallya , pravu masinu :)
Samo lupit duzu getribu
Corector:
Eto, Rally ruzan ko smrt, nitko ga nece pogledat, jeftin, otporan na padanje. Obavezno duzu getribu stavi.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju