Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Do Lisabona s 50tkom?!

<< < (4/15) > >>

DukiMaster:
E to me i zabrinjava vezano za ovaj put  :toothy9:

dinko1981:

--- Citat: DukiMaster - 18 Studeni, 2019, 10:30:00 ---I da ja još imam koju kilu manje od 120 bilo bi idealno  :toothy12:

--- Kraj citata ---

Polozi A kat. ako vec nisi i nemoj patit sebe i taj bicikl sa pomocnim motorom ili skini jedno 40kg 😁

DukiMaster:
A razmišlja sam i o A2 kat posto ne mislim još tako ubrzo kretat na taj put ali bilo bi def zanimljivo s 50 cc to prerokat 😁

DukiMaster:
Uf dosta dobro, s čim to ides?
Nista nemam konkretno isplanirano ali ima zanimljivih projekata preko workawaya pa kad isplaniram trip naci ću nešto. Sad trenutno smišljam fundraising kampanju jer zbog ovoga putovanja bi dao otkaz pa zelim prikupiti nešto para i na taj način. Nakon te godine dana se planiram vratit u Hr i  regat motor i onda opet na putovanje.

Corector:
Kaj se tice peze i 120kg, zaboravi, najsporiji bicikl s pomocnim motorom ikada, probaj pa javi dojmove, eto preklinjem te da izneses dojmove.

Dalje necu nista komentirati, najbolje bi bilo da probas i sam se uvjeris. A minarelli se da sloziti da ne gubi snagu, jer to je samo zbog prijenosa karakteristicna boljka.

Inace ideja ti je vrhunska, jebeno mi se svidja ovo, maknuti se iz čmrljotine, napredovat i gustat.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju