Moglo bi biti. Dosta nas je popadalo ove sezone. S jedne strane nas jebu sudovi preko drotova, a s druge ce te opet jebati sudovi ali preko stoke.
Zanimljivo je da cim se krenes najnormalnije voziti, odmah ti blicaju trube, ulijecu u skarice. Pa sam tako neku vecer na zelenom valu dozivio uletavanje na krajnje drzak nacin, i normalno da sam popizdio (jer sam bio na sudu zbog brze voznje na pravcu bez prometa, lovio semafor, dakle u peaku me posralo). Sustignem lika i cimnem na njega, te nastavim dalje. Kad eto ti baje s otvorenim prozorom i pita me sta radim uz xyz&%@. Kucka pored njega mi odmah pokazuje srednja (cak) 2 prsta (pileci mozak koji zna samo pusit k**ra*, i sluziti se neumjereno bez limita s novcanicama), i kad sam vidio tu kombinaciji, fino sam smrknuo i dunuo u njih sa jedno 200 bara pritiska.
Maksimalno se trudim suzdrzavati i spustio sam prag, ali nakon suda, jebu me sto sam normalan i normalno da sam pukao.
Sta ja znam, imam neke traume jer su me 3 klinca isamarala po kacigi dok sam ih uredno propistio sa aeroxom da preduju prek zebre. Ulovio sam jednog i sta cu, mali balavac nema ni 10god, pisi propalo, a moglo je biti u najmanju ruku kulturno pregazeno.
Ali 10ak god. kasnije, roki me pljunuo kroz otvoren vizir direkrno u oko dok sam stajao na semaforu. Istreniran za voznju i lov van asfalta, naravno da sam ga ulovio i obilno mu naplatio taj bezobrazluk na kulturan nacin.
Ili ono, dodjes u megic Importane i 7 klosara u cipelari frenda na sred megica, i sta sad sunce ti j****. Prpdje mi kroz glavu, dok nazoves murju, dok oni dodju za 1h, pa na ispitivanje, pa poslije dizi privatne tuzbe, pa daj odvjetniku govnetu da zaradi 10 somova... skratim postupak, izvrsim ispostpvacinu, jednog katapultiram u wc, drugog sa strane i bjez van, kad odjednom trojica na meni, drze me oo raspetog isusa i treci mlati, ispostovacija nogom u bukju i ode usna i zub, i bjezanija prvo s njihove strane, a mi kulturno dalje.
Moj savjet vam je da budete smireni i da uvijek iskulirate jer ce te kad tad zavrsiti na sudu i zbog ovoga, ja imam traume jos od sora iz skole di te nevinog napadaju i izivljavaku se, high kickovi su bili efikasni jer sam moram.priznati zadobio respect od klosara, a u srednjoj je sve stalo kada sam digao skolski stol u naletu adrenalija ko iz picke iznad glave i trebao ga baciti na desetak klosara. Jer sva ta gamad su zapravo jebeni isfrustrirani krzljavci.