Tehnički kutak > Garaža
Kymco Downtown 300i 2011. god.
Tomi_ZG:
--- Citat: Deki. - 09 Lipanj, 2020, 22:36:35 ---Pitam vulkića zašto nije balansiro, kaže netreba.
--- Kraj citata ---
Vrlo je pametan
Kiki031:
Da, Kymco pravi iznimno kvalitetne skutere. Moj stari je svojevremeno vozio Kymca Spacer 50. To je bilo nepoderivo. Ovaj DT kojeg sam vozio imam samo riječi hvale, stvarno. Prekrasno ide, prostora kao u priči, masivan, težak, ali svejedno agilan u gužvi. Još, k tome, izgleda respektabilno, gabaritno, gotovo poput nekog "pravog" motora kad ga gledaš onako od naprijed. Od mojih nekih subjektivnih zamjerki mogu izdvojiti jedino da me malo smetalo što podnica (onaj dio za ispružiti nogu) nije klasičnog oblika, bez onog "prijeloma", i to što nema podesivi greben na sjedalu. Ali, to nije dealbreaker, definitivno. Ako opet budem uzimao neki skuter, velika je vjerojatnost da će ponovo biti Kymcov maksi, ovisno što se bude nudilo tada.
Evo, čisto radi usporedbe i omjera, fotkao sam ga pored Honde Horneta 900. Meni je to doista impresivan skuter i ne mogu reći da mi nije žao što je otišao, ali, jbg, morao sam izganjati "dječački san"
Kiki031:
Usporedbe radi...
Kiki031:
.
Kiki031:
.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju