Tehnički kutak > Garaža
Kymco Downtown 300i 2011. god.
Corector:
Posto sam postao veliki fan slogana "uvijek kontra" moram da kazem kako postoje skuteri koji manje vibriraju prilikom pritiska na zadnju kocnicu :D
dario007:
Aprilia sr150 ;)
Kiki031:
Naručene gume Metzeler Feelfree u Motoboxu, cijena 590 kuna, još samo balans i montaža. Nadam se da će se pokazati dobre, a koliko sam uspio pročitati o njima i po vašim preporukama, nemam razloga sumnjati u to. Sa ovim Dunlopicama, nakon onog jednog proklizavnja kad sam skoro ljosnuo, jednostavno me strah voziti. Možda nisu bile zagrijane, možda je nešto bilo na cesti, možda sam ja nešto pogrešno napravio (prva vožnja - prvo skretanje), ali, jbg, kada ti uđe u glavu ne možeš se više opustiti i stalno sam vozio kao po jajima...
Deki.:
Dobro da nisi čekao proljeće.
Ja sam ih imao na dt125ici odlične.
Mene su kod lokalnog vulkića izišle 800kn s montažom. Baš me zanima kolko motobox naplaćuje montažu, čuo sam da su papreni
Kiki031:
--- Citat: Deki. - 18 Studeni, 2019, 11:51:28 ---Dobro da nisi čekao proljeće.
Ja sam ih imao na dt125ici odlične.
Mene su kod lokalnog vulkića izišle 800kn s montažom. Baš me zanima kolko motobox naplaćuje montažu, čuo sam da su papreni
--- Kraj citata ---
Nema čekanja, sad su akcije😁
Ne znam koliko naplaćuju, šalju mi ih u Osijek, u ovlašteni Kymco servis. Rekli su mi da će mi kompletnu promjenu (njihovo skidanje kotača i sve što ide, ventili, balansiranje) u servisu naplatiti 200 kuna. Dakle, sve skupa, uključujući o dostavu guma, izađe me 810 kuna.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju