Tehnički kutak > Garaža

Kymco Downtown 300i 2011. god.

<< < (8/20) > >>

zvonkec92:
Debila ima na sve strane i tu pomoci nema, neko nesvjesno uvaljuje đubre jer nema pojma a neko se pravi grbav i uvaljuje đubre po cijeni istog takvog u apoteka stanju jer eto to je "trzisna" cijena koju je on vidio na njuskalu   :angry7:   a najjace od svega mi je kad takvi kreteni prodaju smece za velike pare pa kad mu kazes nevalja ovo treba ulozit u ono veli nadi bolje ako mozes, hvala mogu itekako i aj bok

Corector:
Vidi kako ima lijepo sedlo na vozacevom dijelu, e tako nesto si obavezno slazem. Inace dobre brojke, izvjesti nas kako je prosao okrsaj s nekim iz piaggio grupacije

Kiki031:

--- Citat: Corector - 06 Studeni, 2019, 07:48:08 ---izvjesti nas kako je prosao okrsaj s nekim iz piaggio grupacije

--- Kraj citata ---
Pff! Jučer sam "odero" jednog dedu na Pggio Zipu, nije bio svjestan što se dogodilo, a čekam i jednu kolegicu koja vozi Pggio Fly i koja me uvijek zajebavala što si ne kupim skuter kad god dođem na posao i nemam gdje parkirati!  :toothy9:

Kiki031:
Zvonkec, baš tako. Jbt, kad sam prodavao X9,  čovjek koji ga je kupio nije se htio ni cjenjkati,  ja mu objašnjavam "argumente" zašto bi on trebao razmisliti treba li kupiti baš taj skuter, jer ima dosta ulaganja, a on meni objašnjava zašto bi ja baš njemu trebao prodati taj skuter 😁

Corector:
Kladim se da ces maznuti i legicu.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju