znači novi skuter Peugeot tweet 125iAC, iz dućana 0km, nakon 20km vožnje počelo čudno ružanje-struganje, ja bi reko da zvuk dolazi iz prijenosa , zvuk se javlja na 1/3-1/2 gasa između 20-60km/h( što bi značilo da kvačilo i zvono nije sigurno), meni zvuči kao recimo ležajevi kad odlaze, tako nekako!
e sad ja se vratim nazad drugi dan u dućan tj automtski u servis, a oni tamo u servisu bleje ko telad, nemaju pojma o skuterima ništa, popizdio sam, na kraju sam morao ostaviti skuter da pozovu mehaničara iz sv.nedjelje koji se razumije u skutere...strašno...
e sad kaj vi mislite šta bi moglo biti s obzirom da je sve novo iz tvornice praktički, kažu da su to sad prvi put čuli da se nitko nije bunio do sada
u biti šta može biti tvorniči serijski loše složeno, neispravno? koji dio krivi? doduše kad sam im reako da otvore dekl, (premda su i to čudno gledali kaj je to
), onak remen je bio relativno mlohav, ali nemre to proizvoditi takav zvuk po meni, a i šta bi tvornica stavila krivi remen, onda cijela serija skutera imala krivi remen!
kaj vi mislite , da imam neku viziju i ja kad me zovu pa počmu kenjati ovo ili ono....
napravio sam ukupno 70km u 2 dana( jer sam se vozio vamo-tamo u jebenu Goricu) i zvuk je ostao isti pa čak i jači
a inače iz Zagreba sam išao u V. Goricu po skuter i drugi dan se vračao ko kreten, da bi opet morao ostaviti skuter i natrag u zg bez prijevoza