Tehnički kutak > Garaža

Gilera DNA 50>70>150>180by Matija

<< < (266/285) > >>

aprilija top:
Nemojte to pisat dobit cete ban ko i suhy protivite se klanu s foruma.

matija84m:
Nece niko dobit ban zato svoje izjave iznosi u krivoj temi.
Zato i ne otvarate svoje teme vec sve vjesto skrivate od javnosti. Smo pokuzujete kolko ste jadni, sebi na sramotu :hello:

Dragster 50:
Priča o "par" tisuća kuna za složit 70cc nema veze sa zdravim mozgom. Inače ne pišem o ciframa, al kad se već spominje slaganje 70cc, da se i ja uključim sa moja dva primjera.
Moja Malossi mašina koju sam nedavno skinuo sa Dragstera me koštala oko 8700kn, dijelovi su naručivani sa SA 2019 i prije uvođenja dodatnog poreza od 16%, i povećanja cijena, tad se primjerice DR EVO 70cc mogao kupiti za stotinjak eura....
Nova mašina koja je prije par dana stavljena me je za sad koštala oko 1550 eura, i imam račune za svaki kupljeni šaraf, tako da priča o  "par" tisuća kuna za složit 70cc ne drži vodu.

Vragolasti Denis:

--- Citat: aprilija top - 17 Studeni, 2022, 08:43:16 ---Nemojte to pisat dobit cete ban ko i suhy protivite se klanu s foruma.

--- Kraj citata ---
I to sta kazes , ovaj forum je poznat forum i nikada nije bilo ovakvoga klaniranja. Treba porazgovarati sa Nenadom da se malo postrojenje poslozi ovog foruma. Moderatori koji glume serife da se maknu.

dario007:
Cvetko,Suhi je dobio ban davnih dana i to nema nikakve veze sa sadasnjom temom,uostalom nit sam ga banao ja,niti Matija.

Vragolasti Denis- A kakav odgovor trazite,ne kuzim,napisano je 3x da je smjesa bila siromasna i da je zalijepio zbog toga.

Ovo je forum,ne morate se slagati sa nama,ali ne morate ni kontaminirati temu sa svojim provalama i podjebavanjima.

Sto se tice mjerenja,samo bi te pitao di si ti bio kad se to mjerilo? Normalno da je AC konkurentan LCu samo do jedne granice kad LC moze daleko vise konja izvuci.A to sto se radi ili ce se raditi budes vidio kroz temu,ali logicno je da se ide na jace...Vjeruj mi isprobale su se te sve kombinacije i zna se sta se iz kojeg setupa moze dobiti.

Slozite setup,napravite meet,pa cemo mjeriti i zatvorit vam lajava usta,jer ovako samo mozete kenjat i spamat po forumu.

Slobodno kontaktiras Nenada,nema nikakvog klaniranja,ali ako imas volju bit moderator prepustim ti svoje mjesto...Ja protiv Suhog nemam nista,privatno se druzimo,ali jbg na forumu je zajebao i dobio ban,upozoravsn je nebrojeno puta...

I da se sad slijepo drzimo pravila,banao bi sve koji se ne drze teme i spamaju te podjebavaju,pa ipet nisam,jer iovak ispada da je to neki klan ili sta vec...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju