Tehnički kutak > Garaža
Gilera DNA 50>70>150>180by Matija
Vragolasti Denis:
Dario nisam ja niciji advokat samo iznosim misljenje. Taj famozni suhy niti ga poznam preko foruma niti uzivo. Vidim da se o njemu spominje svaki 20 post. Decko ili gospon neznam sta je ima 4 posta od toga 2 sa slikama i 1 u temi putovanja i 1 u ovoj temi i ima ban. Jeli nesto krivo napisao nitko nezna osim da se Matiji ne svida njegov komentar.
Nenada cu svakako kontaktirati , a moderator sam bio dok si ti jos vozio tomosa. Imam drugih obaveza.
zvonkec92:
Nisi ti jos bio na forumu kad su se vodile grde prepirke zbog kojih je zasluzio trajni ban, a prije nego ga je dobio poceo je brisat sve dokaze, u meduvremenu radio desetke fejk profila s kojih je prosipao gluposti i podjebavao. Da odluci bit normalan mozda mu se smilujem pa vratim stari profil, do tad JA sam taj serif koji ga je banao 😄
http://forum.mojskuter.com/index.php?action=profile;u=11072;area=showposts;start=0
matija84m:
Nemoj mene spominjat za njegov ban! Ja nisam moderator niti imam veze sa tim.
A suhi dobro zna zakaj je dobil trajni ban pred nekoliko godina. I zna tko ga je banal.
A kakvo misljenje ti iznosis? Nisi ti tu da mislis nego da predstavis nesto svije ako si sposoban nesto napravit.
Ja niciji rad nisam popljuval nit me smeta sto neko slaze 50/70 pia...peza...mina...morini..slazi sta hoces.
A ako neko slaze bb onda je to "klan"???
Jesi se posvađal sa mozgom da imas takve izjave?
aprilija top:
Imamo drukcije stavove za slaganje ja iskljucivo kupujem sve nove djelove kad slazem skuter ne stavljam polovan cilindar klip i to bar ne za sebe tak da slaganje moje aprilije je kostalo poprilicno ko i katane al necu o tome svako ima svoje i nek slaze kak oce sam cu ti rec da ima ljudi koji se ne slazu s tobom i dariom ak ste tak vrhunski kak se to sve rastopi u soma kilometri al opet igra prica polovni djelovi tolerancije cilindara itd.
aprilija top:
Ne nego nisam bio aktivan na forumu jel sam imo druge zanimacije al sam regan prije dosta vas kao i na svijetu skutera jel ljudi jednostavno se ne stignu bavit svako velim ima svoje pljuvali ste po pezi i jbg ko da ja sad pljujem po batini puri daj boli me k**ra* ko kaj vozi svako nek si slaze za gust daj brisi sve.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju