Općenito > Propisi
Rekorder sa 48000 kuna kazne na mopedu
matija84m:
--- Citat: PchelaUbica - 19 Rujan, 2019, 19:16:04 ---Ajooj. A kad popusim đojing pa ja vozim kao boeing 747. Leetimmmmm.. onda na to složin dvi tri crte onda vozin se na zmaju koji riga vatru
--- Kraj citata ---
Jos ako ima kakve dobre rakije :icon_thumright:
Pa to je ludilo mrale :frajer:
PchelaUbica:
Bajoj moj ovim starim idiotima penzionerima treba zabranit polagat. Svakih dvije tri godine da imaju obnavljanje vozacke. Koje drzava financira sto sr znaci nece dogodit.. Najvece ubojice u prometu. I izazivaci nesreca , nakon pijanaca i drogera.
Tkodjer idioti koji "ne znaju" vozit . Sto kazete i sami nisu za to. Vec su polozili na "lijepe oci" i jos misle da voze najbolje na svijetu.
robyakarider:
necu o imenima i lokaciji, nedavno gledam jedno staro tele, tip izlazi na cestu, oduzima prednost onako jebacki, da ovaj drugi nije posteno zakocio mu odnese prednji kraj, ovaj prvi nista, nije ni skuzio sta se desilo, i takvi prolaze lijecnicki i dobivaju vozacku
matija84m:
Hahaha
Cini se da na ljecnicki dode trezan :dontknow:
Pulss:
--- Citat: PchelaUbica - 19 Rujan, 2019, 20:05:25 ---Bajoj moj ovim starim idiotima penzionerima treba zabranit polagat. Svakih dvije tri godine da imaju obnavljanje vozacke. Koje drzava financira sto sr znaci nece dogodit.. Najvece ubojice u prometu. I izazivaci nesreca , nakon pijanaca i drogera.
Tkodjer idioti koji "ne znaju" vozit . Sto kazete i sami nisu za to. Vec su polozili na "lijepe oci" i jos misle da voze najbolje na svijetu.
--- Kraj citata ---
Istina, ali sa obziron da u ovoj drzavi ima penzionera vise nego ljudi srednje dobi, ne mogu si dopustit da njima zabrane vozit iznad neke godine ili da ih salju na ispite, jer bi to bila opca pobuna penzica.
Prije par dana na tehnicki, dok san ceka red, iza mene u red stane deda, kasnije kroz pricu sa njim dok smo cekali red saznan da ima 86 godina, seta na dvi stake i bez njih ne moze ni uc ni izac iz auta, ne vidi dobro na jedno oko(rasprica se kako je zdravstvo uzas pa onda i to spomenia). I sta na takvo nesto rec ?
--- Citat: robyakarider - 19 Rujan, 2019, 20:12:19 ---necu o imenima i lokaciji, nedavno gledam jedno staro tele, tip izlazi na cestu, oduzima prednost onako jebacki, da ovaj drugi nije posteno zakocio mu odnese prednji kraj, ovaj prvi nista, nije ni skuzio sta se desilo, i takvi prolaze lijecnicki i dobivaju vozacku
--- Kraj citata ---
Jao koliko ih ima po splitu, al ne samo tih sta ne znaju nego i onih sta ih apsolutno boli kita.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju