Općenito > Propisi

Rekorder sa 48000 kuna kazne na mopedu

<< < (6/20) > >>

PchelaUbica:
Ajooj. A kad popusim đojing pa ja vozim kao boeing 747. Leetimmmmm.. onda na to složin dvi tri crte onda vozin se na zmaju koji riga vatru

robyakarider:

--- Citat: Pulss - 19 Rujan, 2019, 18:43:17 ---
--- Citat: robyakarider - 19 Rujan, 2019, 18:26:50 ---Zalosno je da ja mrtav pijan vozim bolje od nekih 'normalnih' na cesti
Nije da vozim takav, ali znalo se zalomiti u mladosti
Ova kazna je cisto preseravanje, toliko ne dobije sigurno, to je za malo uplasiti javnost

--- Kraj citata ---
Najjaci argument, i pijan vozin bolje od nekih trijeznih. Ma da, sigurno ti se ne sklapaju oci i sigurno reagiras brze od trijeznih. To je isto rekla na sudu par puta prije ona sta je u splitu ubila curu od 20god na pjesackom.

--- Kraj citata ---

nisam rekao da vozim dobro, nego bolje od nekih na cesti, pa se zapitaj kakve sve vozace pustaju na cestu, kako nase autoskole/pravosude/sta vec funkcionira

matija84m:
Ja ne kuzim te ljude kaj prelaze cestu na zebri taman kad se ovaj sa mopedom raspeglal preko 100km/h :dontknow:

Pulss:

--- Citat: robyakarider - 19 Rujan, 2019, 19:39:58 ---
--- Citat: Pulss - 19 Rujan, 2019, 18:43:17 ---
--- Citat: robyakarider - 19 Rujan, 2019, 18:26:50 ---Zalosno je da ja mrtav pijan vozim bolje od nekih 'normalnih' na cesti
Nije da vozim takav, ali znalo se zalomiti u mladosti
Ova kazna je cisto preseravanje, toliko ne dobije sigurno, to je za malo uplasiti javnost

--- Kraj citata ---
Najjaci argument, i pijan vozin bolje od nekih trijeznih. Ma da, sigurno ti se ne sklapaju oci i sigurno reagiras brze od trijeznih. To je isto rekla na sudu par puta prije ona sta je u splitu ubila curu od 20god na pjesackom.

--- Kraj citata ---

nisam rekao da vozim dobro, nego bolje od nekih na cesti, pa se zapitaj kakve sve vozace pustaju na cestu, kako nase autoskole/pravosude/sta vec funkcionira

--- Kraj citata ---
Jasno  :icon_thumright:

Ja san misljenja da nisu autoskole bas krive uvik, jer postoje ljudi koji jednostavno nisu za voznju. I da voze 30 godina nebi naucili. Takve me treba pustat ali opet na kraju poloze. Ali opet takvi su manjina naspram pijanih.

Pulss:

--- Citat: matija84m - 19 Rujan, 2019, 19:43:47 ---Ja ne kuzim te ljude kaj prelaze cestu na zebri taman kad se ovaj sa mopedom raspeglal preko 100km/h :dontknow:

--- Kraj citata ---
To pitaj kcer/sina kad je jedan na mopedu skupi sa 100 di je ogranicenje 30.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju