Općenito > Propisi
Rekorder sa 48000 kuna kazne na mopedu
mrmadrma:
--- Citat: PchelaUbica - 19 Rujan, 2019, 20:05:25 ---Bajoj moj ovim starim idiotima penzionerima treba zabranit polagat. Svakih dvije tri godine da imaju obnavljanje vozacke. Koje drzava financira sto sr znaci nece dogodit.. Najvece ubojice u prometu. I izazivaci nesreca , nakon pijanaca i drogera.
Tkodjer idioti koji "ne znaju" vozit . Sto kazete i sami nisu za to. Vec su polozili na "lijepe oci" i jos misle da voze najbolje na svijetu.
--- Kraj citata ---
Bajo moj bitno je da on zna iz trece u drugu i gas do poda
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
zvonkec92:
--- Citat: Pulss - 19 Rujan, 2019, 19:49:50 ---
--- Citat: robyakarider - 19 Rujan, 2019, 19:39:58 ---
--- Citat: Pulss - 19 Rujan, 2019, 18:43:17 ---
--- Citat: robyakarider - 19 Rujan, 2019, 18:26:50 ---Zalosno je da ja mrtav pijan vozim bolje od nekih 'normalnih' na cesti
Nije da vozim takav, ali znalo se zalomiti u mladosti
Ova kazna je cisto preseravanje, toliko ne dobije sigurno, to je za malo uplasiti javnost
--- Kraj citata ---
Najjaci argument, i pijan vozin bolje od nekih trijeznih. Ma da, sigurno ti se ne sklapaju oci i sigurno reagiras brze od trijeznih. To je isto rekla na sudu par puta prije ona sta je u splitu ubila curu od 20god na pjesackom.
--- Kraj citata ---
nisam rekao da vozim dobro, nego bolje od nekih na cesti, pa se zapitaj kakve sve vozace pustaju na cestu, kako nase autoskole/pravosude/sta vec funkcionira
--- Kraj citata ---
Jasno :icon_thumright:
Ja san misljenja da nisu autoskole bas krive uvik, jer postoje ljudi koji jednostavno nisu za voznju. I da voze 30 godina nebi naucili. Takve me treba pustat ali opet na kraju poloze. Ali opet takvi su manjina naspram pijanih.
--- Kraj citata ---
Drzavi je u cilju da takve budale dobiju vozacku, da kupe auto, da trose na benzin dijelove ovo ono, da rade prekrsaje itd jer iz svega toga drzava od pojedinca naplati poreza na 10 mjesta. Dobra je to racunica za lopine na vlasti, na stranu to sto takvi uopce nebi ni trebali nikad dobit vozacku. Ja samo od ljudi koje poznam bi ih mogo nabrojat 10-ak koji pojma nemaju o volanu a di su sve ostali...
robyakarider:
pa da postroze propise znas kolike glasove bi izgubili, di je tu racunica strankama
ali sad smo vec debelo offtopic i zabrazdili u politiku, budu se moderatori naljutili :icon_biggrin:
mrmadrma:
Ne kazem nista ovima koji vole potjerati da to odmah kazem, i ja potjeram ali nikada nisam sjeo za volan pijan iako kratko vrijeme vozim, radije cu platit taxi koju marku i sutra doci po auto nego nekome ubiti dijete, nikad u naseljenom podrucju ne 'ceram' ako je ogranicenje 50 idem 50 60, kad se bas dobro zamislite sta bi vi uradili da vam neki retard ubije dijete... i ja izvan naselja na cesti preteknem na punoj liniji nije da ne preteknem ali zaboli me racku kad se dobro pogleda situacija livada na lijevoj i desnoj strani nikoga u susretu i samo goni.. ne ugrozavam nikoga u saobracaju jos mi se mnogo puta desilo u ovome kratkom vremenu koliko vozim da me ljudi preteknu u naseljenom podrucju ili negdje sa mobitelom u ruci, pa ajde u k**ra*...
Pozdrav za ove koji ugrozavaju druge u saobracaju tacnije sto sjedaju pijani ko letve za volan porucujem im da popuse k**ra*
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
matija84m:
Ma ja neznam sta ljudi vide u tom alkoholu :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju