Općenito > Propisi
Rekorder sa 48000 kuna kazne na mopedu
zvonkec92:
Lako suhom koji nema kaj izgubit osim peze, onaj ko ima nekretninu i nekoliko vozila na svoje ime taj se sa takvom kaznom moze samo ziv zakopat a ovrhe i dugovi se prenasaju dalje na potomke
balki:
Nije to tak benigno. I ak nemas nist ti stave dug pa jednog dana kad pocnes dobivati dohodak po bilo kojoj osnovi il kapne kakvo nasljedje HOP!! Skoce na tebe ko smrt na baku i sustavno te dekintiraju...
matija84m:
Naravno.
To je glavna fora. Pokupe ti sve sa racuna i racun u blokadu. Onda otvaras zasticeni racun i tako te i dalje peglaju dok si ne naplate.
balki:
Kad si klinac (po godinama il mentalno) sve ti zgleda "BMK", ali vecini (koji se opamete) prije il poslje dodje iz guzce u glavu pa se lupaju po celu i misle si "kaj mi je to trebalo".
ivano_007:
--- Citat: balki - 18 Rujan, 2019, 20:44:39 ---Kad si klinac (po godinama il mentalno) sve ti zgleda "BMK", ali vecini (koji se opamete) prije il poslje dodje iz guzce u glavu pa se lupaju po celu i misle si "kaj mi je to trebalo".
--- Kraj citata ---
Koliko ih znam u mladosti što su radili gluposti u prometu i kroz crveno i bježali policiji i bez vozačke i bez registracije... I evo zadnjih 4-5 godina svi su se zaposlili i dan danas lagano otplaćuju kazne iz mladosti i plaćat će ih još neko vrime :icon_biggrin: jbg. došlo iz guzce u glavu, dođe svima
A što reći za ove kazne? Mislim da su primjerene. Ja se ne plašim navedenih kazni, 2 osnovna uvjeta imam, vozačku i registrirano vozilo.
Nije ni fer da se uzima postotak plaće (ovi s većim plaćama viši postotak, s manjim niži), jer je 50% ljudi u Hrvatskoj prijavljeno na minimalac i ostalo na ruke.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju