Općenito > Propisi

Rekorder sa 48000 kuna kazne na mopedu

<< < (4/20) > >>

Pulss:
Ja bi mu samo radi voznje u pijanom stanju opalia toliku kaznu.

Pa di mu je bila pamet sist na motor bez vozacke, kacige, registracije i uz to sve jos pijan....

Donekle mi je zao momka jer ce ovih 50tkn u hrvatskoj placat dobrih 10 godina, pa zato nek ide u zatvor ako moze ikako.

3alfa3:

--- Citat: Pulss - 19 Rujan, 2019, 11:37:29 ---Ja bi mu samo radi voznje u pijanom stanju opalia toliku kaznu.

Pa di mu je bila pamet sist na motor bez vozacke, kacige, registracije i uz to sve jos pijan....

Donekle mi je zao momka jer ce ovih 50tkn u hrvatskoj placat dobrih 10 godina, pa zato nek ide u zatvor ako moze ikako.

--- Kraj citata ---
Dao bi mu 48tkn za 0,73 promila (i to na mopedu)?  Koliko bi dao onda nekom pijanom, sa 1,5 i vise u/na vozilu s kojim moze napravit puno vece sranje?

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

balki:
...kad smo već kod 0.73 promila ako netko misli radi takve sitne razlike ostat bez vozačke nek svrati na tečaj puhanja alkotesta kod mene. 0,23% skida garantirano (nije zaeancija) :icon_thumright:

Pulss:
Cim si pia nemas sta radit na motoru, skuteru, autu. Ajde pjeske ili snosi posljedice. Bolje nego da ubijes nekog.
Neki su na promilu mrtvi pijani a neki su na 2 "normalni", tako da to 0.73 ili 1 je nebitno.

A mortus pijanim idiotima za volanom bi dozivotno oduzima vozacke i tuka kazne da bi kucu pod hipoteku stavljali za vracat kredit.

Pulss:

--- Citat: balki - 19 Rujan, 2019, 16:45:00 ---...kad smo već kod 0.73 promila ako netko misli radi takve sitne razlike ostat bez vozačke nek svrati na tečaj puhanja alkotesta kod mene. 0,23% skida garantirano (nije zaeancija) :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
To nije za hvalit se niti je normalno.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju