Općenito > Propisi
Rekorder sa 48000 kuna kazne na mopedu
3alfa3:
srecom, 60 dana zatvora je max sto se moze izrec za prometne prekrsaje, pa ako mu stvarno odrape takvu kaznu na sudu, jebiga, 2 mjeseca brze prodje nego kredit :toothy12:
matija84m:
To bi bilo super.
Ali drzavi je u cilju izvuc pare na bilo koji nacin.
Prvo ovrha i tako.
Zatvor neces docekat.
SF2 Freak:
Nitko nikada nece platiti te kazne. Neka pisu kaznu od 100000kn dao bi mu ruku cestito i preslajdro ga. da mi i ne prode žalba na sudu od toga dana bolio bi me k**ra* za promet jer ovih 100000kn ili 10 milijona kn kazne isti mi k**ra* jer za niti jedno nemam kao niti za 20000kn.
Ak mi nema kaj uzet mogu se jebat dapace odreknes se jos drzavljanstva. Postanes imigrant i dobijes stan djabe :headbang:
3alfa3:
--- Citat: matija84m - 18 Rujan, 2019, 16:46:47 ---To bi bilo super.
Ali drzavi je u cilju izvuc pare na bilo koji nacin.
Prvo ovrha i tako.
Zatvor neces docekat.
--- Kraj citata ---
Kaj nije da mozes birat na sudu? Ne znam, pitam
Znam da je dan zatvora 300kn (prije je bilo vise, mislim 500), ali 60 dana je max
PchelaUbica:
--- Citat: SF2 Freak - 18 Rujan, 2019, 16:47:11 ---Nitko nikada nece platiti te kazne. Neka pisu kaznu od 100000kn dao bi mu ruku cestito i preslajdro ga. da mi i ne prode žalba na sudu od toga dana bolio bi me k**ra* za promet jer ovih 100000kn ili 10 milijona kn kazne isti mi k**ra* jer za niti jedno nemam kao niti za 20000kn.
Ak mi nema kaj uzet mogu se jebat dapace odreknes se jos drzavljanstva. Postanes imigrant i dobijes stan djabe :headbang:
--- Kraj citata ---
Ozenis neku svabicu i btk :laughing3:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju