Jel prednji nosac manje strsi vanka gledajuci od kandze nego zadnji? Trazim neke nosace za Passata koji vise strse jer originalni su kratki i slabi pa se ne moze stegom zategnuti neka velika ploha...
tu se vidi, taman su u razini sa autom...
I sto kazes na ATE kocione plocice naspram originala? S obzirom da je proslo neko vrijeme, zanima me da li "ukopavaju" na dodir papuce kocnice kao OEM?
one originalne sam skinija i prije nego sto sam ih bacija sam ih ocistija i na njima je VW i ATE logo
a ATE, nove sto sam stavija, prvo vrime su bile "mekane", stisnes kocnicu ali ne grizu kako triba... nakon tjedan dva, kad su nalegle, nisam vise vidio razliku izmedju originala i njih...
danas, kao da ih nisam ni minjao, bas lipo grizu, lipo koci
Htio sam pitati koliko trosi Passat kad je 1.6 motor, i podsjetim se na prvoj stranici. Puno je to mamicu mu jer je ipak CR, ali to je zato sto mu fali momenta, ili pak laksa karoserija da dodje do izrazaja, pogotovo jer toliko uzima i vec prastari 1.9PD kojeg imam na Passatu karavan, a i onaj 2.0 na Audiju trosi iako je A3 u pitanju, al barem leti u toj karoseriji i lijepi. Nije mi jasno kako Bmw 3 f30 uzima dobru litru do litru i pol manje od Passata, a ima 1500kg, i uzme manje nego A3. Prosjek brzine kretanja je bio 31kmh, a sada je 25.6kmh.
istina, frend ima f30 i manje mu trosi od moga, pa sve gledamo do cega je...
po gradu je potrosac, ispod 7ipo ne ide, mooozda da ga vozim ka didic bi nesto malo ustedio, ali izvan grada je cisto ok. E, start stop sustav odmah ugasim cim sidnem u auto, mozda da to drzim upaljeno, sigurno bi litru dvi manje trosio...
evo sinoc sam isao do biograda, kisa je padala pa nisam nigdi isnad 100 isao, klima radi, pokazao je potrosnju od 3.9l
u četvrtak idem u zagreb, pa cu bas izmiriti na autocesti, pri 140 konstantno koliko trosi (vozim zenu i dicu, pa cemo laganini)