Tehnički kutak > Tuning skutera

Popucala radilica na 180sp-u

<< < (7/10) > >>

2TDottore:

--- Citat: ..::IVKULJA::.. - 24 Listopad, 2008, 09:50:58 ---uzmi opet serijsku i bok,,1250kn nije nista...malossi radilica je preeeskupa a nevrijedi te pare...imas na skutercentru za manje para dobrih ili cak boljih radilica

--- Kraj citata ---

najmanji problem je radilicu kupit kad sve ostalo sastrane kaj treba promijenit kad raskapas masinu kosta skoro vise od radilice. :sad1:

..::IVKULJA::..:
u lager komercu lezaji radilice 2x103kn
u piaggio centru semerinzi 2xcca90kn
mikroremen oko100kn
vodena oko 250kn
radilica 1250kn
dihtunzi 100kn

znaci to je oko 2100kn + ruke sto ce ti neko sve to sklopit a ispod 500kn to nece biti

ja bi na njegovom mjestu jos i klip promjenio,ako je cilindar dobar

2TDottore:

--- Citat: ..::IVKULJA::.. - 24 Listopad, 2008, 10:38:35 ---u lager komercu lezaji radilice 2x103kn
u piaggio centru semerinzi 2xcca90kn
mikroremen oko100kn
vodena oko 250kn
radilica 1250kn
dihtunzi 100kn

znaci to je oko 2100kn + ruke sto ce ti neko sve to sklopit a ispod 500kn to nece biti

ja bi na njegovom mjestu jos i klip promjenio,ako je cilindar dobar

--- Kraj citata ---

i jos je klip i karike oko 500kn sigurno i to ti je vise nego radilica.dobro sam rekao. :sad1:

Nikon:
hahaha srica si odjeba zamjenu rofl... moj kako god ruzno izgleda vozi ko sat i pali na zub  :toothy9:

Roxi69:
prijatelju ako te zanimaju djelovi da ga slozis i da se vozis opet na novom motoru javi mi se na msn,ja sam kupio sp prije 4 tjedna i slago generalku na njemu,svi lezaji u motoru i svi semerinzi su me kostali 271kn a to kaj je neko napiso nebulozne cifre njegova stvar,lezaji su za informaciju ntn-ovi a ako sam dobro shvatio da ti je pukla osovina ona na koji ide varioma koja ima zube na sebi,to se da mjenjat,to ti radi covjek koji balansira i centrira radilice i on ti promjeni polutku koju treba zajedno sa lezajem,pozzzzzzzzz

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju