Tehnički kutak > Tuning skutera
Popucala radilica na 180sp-u
180fxr:
Danas se vozim i odjednom puf i motor vise ne ide... Skinem deklo i vidim da je onaj dio gdje su rolice, ona kao cijev s zvjezdastim navojima na sta se stavlja ona kutija od rolica i to pukla... Zovem servis i kaze da moram radilicu mjenjat... Sad bi molio vas znalce da mi kazete jel se moze promjenit samo ta sipkica il cu morat sve to mjenjat... u servisu kosta 1250 kuna.. bolje da me grom ubio nego da je to otislo.. mater mu fakam..
charnel:
nova radilica ,ako sam dobro shvatio, imas sliku?
Bruno1990:
--- Citat: 180fxr - 23 Listopad, 2008, 19:00:29 ---Danas se vozim i odjednom puf i motor vise ne ide... Skinem deklo i vidim da je onaj dio gdje su rolice, ona kao cijev s zvjezdastim navojima na sta se stavlja ona kutija od rolica i to pukla... Zovem servis i kaze da moram radilicu mjenjat... Sad bi molio vas znalce da mi kazete jel se moze promjenit samo ta sipkica il cu morat sve to mjenjat... u servisu kosta 1250 kuna.. bolje da me grom ubio nego da je to otislo.. mater mu fakam..
--- Kraj citata ---
ajoj..kakav peh... :sad1: :sad1:
hac:
nije prva koja je tu pukla,jbg,novu radilicu,ležaje ,semeringe......odmah prepakuj i vodenu dok je sve raskopano
dhorvat:
--- Citat: 180fxr - 23 Listopad, 2008, 19:00:29 ---ona kao cijev s zvjezdastim navojima na sta se stavlja ona kutija od rolica
--- Kraj citata ---
Pa to ti je lijevi kraj radilice! A u piz#u mat#rinu! Pa kak kvragu to puklo?
Nema ti druge nego mijenjat radilicu!
Kak se inače voziš ti na tom motoru? Kolko kilometara ima motor i dal je serijala ili...?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju