Tehnički kutak > Tuning skutera
Popucala radilica na 180sp-u
aprilija top:
nema veze isto puca kod variomata to voli pucat od dizanja na zadnji od velkog napora
YamahaSpy:
--- Citat: duje87 - 23 Listopad, 2008, 21:41:59 ---hhhah,a prijatelju si mi isa uvalit motor za 11 000kn..
--- Kraj citata ---
Hoces znati kaj te ceka sutra? Normalno da neces, pa tako ni covjek nije mogao znati da ce mu radilica odradit svoje...
[SB]Replica 180:
--- Citat: duje87 - 23 Listopad, 2008, 21:41:59 ---hhhah,a prijatelju si mi isa uvalit motor za 11 000kn..i nesto si se cjenka i glumata,a sad steta 2500kn++ radilica ti je 1250+lezajevi 250+semerinzi 210+pumpa vode 200+reda radi prsteni 140kn+rula i dihtunzi 150 i + ruke oko 500-600kn,ako ne i vise..eto te prijatelju,a onda opet promines i mali remen i zupcanike ,a to ti je jos 200-250kn i eto te na 3 iljade kuna.. i onda ga slozis i ulozis u skuter toliko para i raspade se nesto trece :)
a razlozi pucanja su radilice,vec je neko napisa,losa kvaliteta polutaka i dosta njih ne primijeti odma da suskaji lezajevi i tu radilica dobije lufta i jos vise se sjebe..znaju te radilice trajat po 30-40 iljada,a ja sna vidia kako je pukla na novnon fxru sa 7000km :glasses9:
--- Kraj citata ---
i ja sam se raspitivao i covjek ostao uvrijeden kad sam rekao da znam sta je sp s 20 000km, jer sam takav imao....
ja ispo kao da serem protiv motora da sam ovakav i onaka.... :icon_scratch:
180fxr:
Duje-kojem tvom frendu????????????????????????????? nemam nikog iz splita za motor... I to da sam mu ga iso uvalit si nabi u pakšu, znas.. mislis da sam ja sretan sto je to otislo??? Unaprijed sigurno nisam mogao znat!! I to svoje hahahaha si takoder nabi u pakšu jer meni u ovoj temi nista nije smijesno.... Jel ti sad sve jasno????
Replica: ja za tebe nisam nist reko, neg sam lijepo reko da je motor odrzavan, nisam ni znao da njima puca radilica pri toj kilomatrazi.... mozda si ti krivo shvatio...
..::IVKULJA::..:
uzmi opet serijsku i bok,,1250kn nije nista...malossi radilica je preeeskupa a nevrijedi te pare...imas na skutercentru za manje para dobrih ili cak boljih radilica
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju