Tehnički kutak > Garaža

Yamaha Nmax ABS 125cc - - -> 183cc Athena/TDR- - -> Japan Red

<< < (48/76) > >>

zvonkec92:
Svaki 4t motor ima 5 karika, tj 4 + ova valovita. Bezveze ti je to okretat po napisanome jer vec nakon par km karike se same budu izokretale kak njima pase. Ja prvu okrecem spoj na ispuh, drugu na usis a ove tanke od uljne je skroz nebitno al obicno metnem jednu na jednu stranu drugu na drugu stranu bolcne i bas svaki put sve masine do sada koje sam slaga pa otvarao svima se karike okrenu i nisu ni priblizno onome kak ti slozis

Deki.:
Kad bi Danko sliko klip sa strane možda bi skužio

dacerovs:

--- Citat: Deki. - 19 Rujan, 2020, 21:43:48 ---Kad bi Danko sliko klip sa strane možda bi skužio

--- Kraj citata ---
Uljna se ne moze sastojati samo od jedne karike jer bi se valovita ili tkz. expander karika spigala jer ona nije bas tako cvrsta kao ostale i onda bi naravno srkao ulje kao benzin, zato ima gornju i doljnju uljnu kariku da to sve drzi cvrsto na mjestu.
Znaci te tri karike idu zajedno u jedan utor na klipu, ajd budem slikao da se vidi, mozda ce jos nekog zanimat, a onda ce se i vidjet rupe po klipu za podmazivanje pa ce biti jasnije zato se karike moraju okretati kako treba.

zvonkec92:
Kad bus skidao 125 klip dole obavezno poslikaj kak na njemu stoje karike, bus vidio da nisu ni priblizno okrenute kak moraju bit

dacerovs:

--- Citat: zvonkec92 - 20 Rujan, 2020, 14:16:34 ---Kad bus skidao 125 klip dole obavezno poslikaj kak na njemu stoje karike, bus vidio da nisu ni priblizno okrenute kak moraju bit

--- Kraj citata ---
Budem.
Nego daj mi reci kako su stajale karike nakon demontaze? Kakva su odstupanja od montaze?
Jer to u pravilu nebi smjelo bit tako zbog kanalica na klipu.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju