Tehnički kutak > Garaža

Yamaha Nmax ABS 125cc - - -> 183cc Athena/TDR- - -> Japan Red

<< < (47/76) > >>

dario007:
Cestitam,nije li bilo govora da se taj komp moze dostelavati koji dode u paketu?

Ovo je sad shema zastekaj i vozi?

dacerovs:

--- Citat: dario007 - 15 Rujan, 2020, 01:15:52 ---Cestitam,nije li bilo govora da se taj komp moze dostelavati koji dode u paketu?

Ovo je sad shema zastekaj i vozi?

--- Kraj citata ---

Tako je, plug and play ecu, s tim da ima fore za spuh, ja spuh nisam uzeo pa cu vidjet kako ce se ponasat al nebi trebalo bit problema, od malo viska goriva glava ne boli hahahah.
Uglavnom, oni za jos bolje performanse preporucaju protocniji spuh ali mos ti vozit i na serijskom, pogotovo moj koji je E3 spuh pa nema ostalih kurca palca u spuhu kao novi Nmax sa E4 masinom i spuhcetom.
Zato ovaj kit samo pase na 2016g Nmax

dacerovs:
Odlucio sam si napisat po klipu da ne mislim kako se moraju montirat karike na klip, a i di moraju biti spojevi karika radi boljeg podmazivanja.
Strelica na klipu pokazuje na ispuh, znaci tu se montira spoj prve krom karike i expander uljne karike, kontra je usis i tu ide spoj druge karike i na toj strani se stavlja doljnja uljna karika i gornja uljna karika.
Uglavnom bez flomastera, karike se montiraju u podjeljcima od 120 stupnjeva sa nasuprotnom prvom karikom i exsp.uljnom karikom.
Kompresijske karike imaju oznaku N koja pokazuje gornju stranu karike.
Evo i dvije slike da se vidi, ako ce netko slicno radit pa da vidi

Deki.:
Prvi put vidjeh pet karika na jednom klipu.
Jel to normalno za tuning il je nešto extra.
Uvjek sam mislio jedna uljna i dvije kompresione

dario007:
I je,samo uljnu sklopis sam,pa budu 3 karike...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju