Tehnički kutak > Garaža

Yamaha Nmax ABS 125cc - - -> 183cc Athena/TDR- - -> Japan Red

<< < (3/76) > >>

dacerovs:

KOITO far ima i ostale svjetlece segmente

Nissin kocnice

Sent from my iPhone using Tapatalk

zvonkec92:
Kompa svaka cast, dobro si kupio bas mi je drago zbog tebe i drago mi je kaj nisi uzeo francuza. Neki dan mi suhy sav sretan rekao da kupujes pezu a moja reakcija na to je bila " kaje danijel pobedastil "  :icon_biggrin: Neka te dugo sluzi, makar s obzirom na tvoj nacin voznje dajem mu max 10 soma do prve generalke  :laughing7:

dacerovs:

--- Citat: zvonkec92 - 31 Kolovoz, 2019, 17:18:05 ---Kompa svaka cast, dobro si kupio bas mi je drago zbog tebe i drago mi je kaj nisi uzeo francuza. Neki dan mi suhy sav sretan rekao da kupujes pezu a moja reakcija na to je bila " kaje danijel pobedastil "  :icon_biggrin: Neka te dugo sluzi, makar s obzirom na tvoj nacin voznje dajem mu max 10 soma do prve generalke  :laughing7:

--- Kraj citata ---
Hahahha nisam pobedastil, stvarno sam gledao Pezu, sjeo na nju i vozio je, stvarno je dobra i stvarno fino ide kolko sam je mogo probat u dvoristu skladista.
A sta se tice trajnosti, vidjet cemo al ja joj povisujem granicu na 30tkm bez problema, vidjet cemo.
Tajvanci sa Nmaxima udaraju vec po 100tkm pa i dalje voze, a sta im sve rade.

Sent from my iPhone using Tapatalk

matija84m:
Durat ce.
Pa to je yamaha ljudi
Vreme ce pokazat svoje ali sigorno bolji odabir od peze. A i piaggio je pokvaril svoj ugled tako da...

Dax:
Uuuuu bas je ljepi
Sve cestitke na kupnji nove pile
Svida mi se

Poslano sa mog SM-G950F koristeći Tapatalk

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju