Tehnički kutak > Garaža
Yamaha Nmax ABS 125cc - - -> 183cc Athena/TDR- - -> Japan Red
Deki.:
Čestitam!
Sretna vožnja!
dario007:
Provozao sam skuter i ostao ugodno iznenadjen,ide bas lijepo za 125cc,zvuk iz auspuha je perfektan.ABS sam odmah isprobao i to fino radi. :icon_thumright:
Kako sam provozao po noci i svijetla lijepo svijetle,nemaju neku ekstra sirinu,nego vise u tocku svijetle,ali ne uzimam za zlo jer jako dobro svijetli.
Sto se prijenosa tice Yamaha je to ovaj put vrhunski odradila i da se stavi multivar uopce nemam predođbu sta bi se tu dobilo,jer se super budi na gas,start je odlican i full je linearan.Tako da taj multic jedino di moze donijeti je mozda nijansu bolji trzaj na startu i eventualno par km/h krajnje brzine.
Sta jos rec,osim sretno ti bilo,cestitke na kupovine i nek samo dugo sluzi. :headbang:
zvonkec92:
Jel ti to nebu sad slabo naspram 250-ke?
Corector:
Jedva cekam da probam ovaj novitet, ignorirao sam je jer sam mislio da je neupotrebljiva, ali nesto mi govori da bi vrijedilo probat, osvojila me ova extremna potrosnja i krutost Yamahe jer vec lagano odkantavam ove pigave talijane.
Svaka cast motorcetima, ali ne moze se motorce vozit po gradu kao skuter, dok izlupam 2 nize, pa dok malo zabloka kotac, pa dok se poravnam, pa dok se pripremim... samo gas i kocnica me zanimaju, i kruzanje na 80kmh.
dacerovs:
--- Citat: zvonkec92 - 01 Rujan, 2019, 14:18:34 ---Jel ti to nebu sad slabo naspram 250-ke?
--- Kraj citata ---
Ajde Zvonkec da tebi odgovorim pa cu ostalo. Ja ti nemogu opisat koliko je ovo zabavniji skut za vozit naspram Beva, baca se lijevo desno ko igracka, linearniji prijenos ima, zivlji na gasu bolje nego Bev sa Polinijem, bolje kocnice. A sta se tice tog hoce mi bit slab naspram 250cc, sad cu ti iskreno rec, idemo malo slabije nego 250 serijala( budem posnimao kako ide da se vidi), trosi 1L manje u istim rezimima voznje(Bev u gradu trosi 3.8-4L kad ga se sili, ovaj 2.7L i nikad vecu potrosnju od tog nije pokazao kako god ga gazis, voznje na kratke relacije paljuckanja i sve sve na benzinskoj nikad nije izracun preko 2.7L, uvijek sa 5.5L benge radi od 200-230km. Taj skut je jedno ljeto proveo u Sibeniku i na kraju sezone se vracao u Zg, sa nesto vise od 7L benge je dosao od Sibenika do Dragonosca, znaci trip masina samo takva, ujedno je isprobao krajnju niz Plitvice hahha i nije ga zalio cijelo vrijeme i da ne zaboravimo, skut ima vizir i kofer i to je potrosnja sa time.
Ja sam odusevljen sa svime i ne mogu mu naci nijednu manu.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju