Tehnički kutak > Garaža

Yamaha Nmax ABS 125cc - - -> 183cc Athena/TDR- - -> Japan Red

<< < (2/76) > >>

mrmadrma:
Koliko mi se svidja skutercina ovo nije realno, odlican izbor, jos bolje sto si kupio ovo zato sto je drugacije kad kupis od nekoga koga znas i sa kim si non stop i znas sta je sve radio na skuteru nego od nekoga drugog, svaka cast, da ti dugo traje

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

matija84m:
Bas dobar izbor.
Odlican skut.
Koja godina :dontknow:

Samo japanac

dacerovs:

--- Citat: mrmadrma - 31 Kolovoz, 2019, 16:49:59 ---Koliko mi se svidja skutercina ovo nije realno, odlican izbor, jos bolje sto si kupio ovo zato sto je drugacije kad kupis od nekoga koga znas i sa kim si non stop i znas sta je sve radio na skuteru nego od nekoga drugog, svaka cast, da ti dugo traje

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

--- Kraj citata ---
Tako je, zato sam ga i kupio jer znam ciji je i da je nov nov, raden je samo servis zamjene ulja na 1500km.

Sent from my iPhone using Tapatalk

dacerovs:

--- Citat: SF2 Freak - 31 Kolovoz, 2019, 16:39:10 ---Nije pun pogodak , jer pun pogodak bi bio SF4 125cc kojega si htio uzeti. Koji ima vise opreme , koji ima sve i svasta , a to Yamaha nema.
Iznevijerio si me ugledaj se na Peru kako stekira Pežole a ti kao neke tu kvazi Japance. Slikaj mi naljepnicu unutra u kadi da vidim da je iz Japana i da mi popravis raspolozenje jer sam se bas iznerviro.

--- Kraj citata ---
Dobro priznajem, htio sam kupit Pezu al ovo mi je bila bolja ponuda i da jbg ipak je Yamaha.
Al Peza je takoder super, zamjerka je jedino sta nema suport arm i dva amortizera nazad ostalo je super. Suhi kupi SF4 125 Rcup kad vec ja nisam i popravi mi raspolozenje.
Evo ti slika

Bar nije made in china, Tmax se takoder tu isto sklapa, jedino Xmax u Francuskoj jebali sliku svoju.

dacerovs:

--- Citat: matija84m - 31 Kolovoz, 2019, 16:59:52 ---Bas dobar izbor.
Odlican skut.
Koja godina :dontknow:

Samo japanac

--- Kraj citata ---
2017g je skut

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju