Ne znam jesam li spomenuo u ovih 8.5h jebqcine, ali vrh je bio kad sam prilozio potvrdu o proizvodjacu, i likcina me trazi nekakve dodatne dokumente da bi utvrdio godinu prozvodnje.
A priie toga vrha, druga zenska veli da ta potvrda o proizvodjacu ne vrijedi, jer nije izdana u hrvatskoj, a potpuno je ista, odnosno ova je dobovena uz vozilo iz trgovine.
Znam da moras biti pravnik i onda si kralj nad svima njima, ali j****u mater i rutinskom poslu, ko da sam dosao u przionicu kave registrirati vozilo.
PS imam jebacko negativna iskustva s masom stanica, a onim iz CVH se naj**** majke da im j#bo bog mater kulturnu i ko fol discipliniranu, srat ce ti i kad je sve netaknuto tvornicko, odnosno nikad necu zaboraviti kada mi je tvornicku sivu boju prozvao crnom i da se to mora upisivati, znaci sad da mi tako nesto kaze na tu foru driblanja mozga, tako bi ga sutnuo pa nek vidimo tko ce koga za sto tuziti, a kada dodjem tamo s autom na redovni pregled, i kazem mu da mi izmjeri vreliste kocione tekucine, pi*ka to nece napraviti jer nije njegova duznost da vadi mrezicu koja je ispod cepa.
Kakvi su to jebeni g#vn#ri!!!!!!!!!!
E da, i onaj djubretar sto mi je srao za DOT guma na skuteru a to nije nigdje propisano, a gume nisu prestare, a kamoli da su ispucane ili potrosene.