Tehnički kutak > Garaža

Yamaha Zuma

<< < (18/90) > >>

mic:
Primjetio sam lagani zubić na bolcni od klipa, čujem i lagano zveckanje, a pošto je voženo skoro 10k km na original igličastom odlučio sam promjeniti igličasti zajedno sa klipom tako da sam siguran da se neće razletiti jer je za sada sve u super stanju što se tiče radilice,cilindra... Igličasti naručen stage 6, ali kod pronalaska klipa imam malo problema. Na mom cilindru je otisnuto (B), što znači da je tvornički u  njemu došao (B) klip 47.55mm. Meni je potreban ovakav klip Athenin ili Stage 6 sa 10mm bolcnom oznake (B): https://www.maxiscoot.com/en/product/athena-piston-racing-70cc-d-47.6mm-piston-pin-10mm-yamaha-bw-s-slider-47477?vctype_id=13

Na attacku nema takav klip oznake (B), svi koji su oznake B imaju 12mm bolcnu. Gledao sam na scooter centru također nema. Gdje bi još mogao potražiti ili ima li još kakvih riješenja? Svaki komentar i savjet od onih koji čitaju temu je dobrodošao :icon_thumright:
Evo i slike oznake:

matija84m:
Nemoj si komplipcirat zivot. Imas vise opcija
Ako je klip dobar uzmi novu bolcnu samo. I karike nove ako je potrebno
Ako nema za kupit B klip, dobar je i A klip. To je samo jedna stota razlike. Tako da uopce nije panika za slozit.

mic:
Klip ovako na izgled uopce nije loš, imaš na prethodnoj stranici sliku gdje se vidi stanje. Karika je samo jedna, nju sam stavio novu prošle godine. I ja sam razmišljao da stavim samo bolcnu novu i novi igličasti ali samu bolcnu nisam našao. Imam bolcnu sa original klipa koji nema ni 300km na sebi samo ne znam je li iste dužine kao bolcna u atheninom klipu.

matija84m:
Provjeri duzinu, trebala bi bit ista

mic:
Athenina bolcna-36.8mm
Original- 33mm
Originalna cak dosta sjeda u klip, ne čini mi se da bi tih 1.9mm sa svake strane nešto puno utjecalo ali što vi kažete?

Sve se nešto razmišljam da si uzmem hvaljenog dr eva, vidim da ga ima za uzet za 700kn. Ovaj athenin kit ionako nisam iskoristio ni približno koliko bi trebalo jer ga vozim na original spuhčetu.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju